Σασμός Spoiler: Πετρής και Στεφανής επιστρέφουν, ως…

 

Σασμός Spoiler: Πετρής και Στεφανής επιστρέφουν, ως…

Κι όμως, ο Πετρής θα επιστρέψει, κατά κάποιον τρόπο, στον τρίτο κύκλο της σειράς Σασμός.Σασμός Spoiler: Πετρής και Στεφανής επιστρέφουν, ως…

 

Η υπόθεση της δολοφονίας του ανοίγει ξανά και ορισμένοι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τον χειρότερό τους εφιάλτη!

 

Τι θα συμβεί και γιατί τον θυμόμαστε ξανά, μετά από τόσο καιρό;

Αναμνήσεις από το θάνατο του Πετρή Βρουλάκη, θα ξυπνήσουν. Η δολοφονία του θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο, όπως και του Στεφανή. Οι δυο άντρες που χάθηκαν ξαφνικά και φούντωσαν τη βεντέτα των οικογενειών..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Ιουλίας στην Αθήνα

Στα επεισόδια του τρίτου κύκλου, θα δούμε τη Θοδώρα να αναπολεί τον Πετρή, στη σειρά Σασμός. Ο Αντώνης θα μάθει πως εκείνη έβαλε λόγια στον Αστέρη τότε και όπλισε τα χέρια του. Θα την παρακαλέσει να μη το μάθει αυτό η Μαρίνα, γιατί θα χάσει το μυαλό της.

Πολύ σύντομα, οι Βρουλάκηδες θα μάθουν όλη την φρικτή αλήθεια, για τον θάνατο του Στεφανή. Μόλις η Μαρίνα συνειδητοποιήσει ότι ο γιος της πέθανε άδικα, εξαιτίας των Σταματάκηδων, θα τρελαθεί!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Την γυναίκα σας την σκότωσε η Βικτώρια»

Αναμνήσεις από τα παλιά θα έρθουν στο φως και θα πονέσει και δεύτερη φορά, για την απώλεια του γιου της. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά στις οικογένειες, με το όνομα του Πετρή να αναφέρεται όλο και πιο συχνά, στα νέα επεισόδια.

Και ο Στεφανής (όπως και στον β’ κύκλο), όσο και ο Πετρής Βρουλάκης, θα επιστρέψουν με flash back φυσικά.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *