Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ ξανά μαζί σε σειρά της τηλεόρασης

 

Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ ξανά μαζί σε σειρά της τηλεόρασης

Μετά την επιτυχία του ‘IQ 160’, το οποίο θα συνεχιστεί και για δεύτερο κύκλο, το STAR φέρνει ακόμα μια σειρά, υψηλών προδιαγραφών σειρά, την νέα τηλεοπτική σεζόν, γυρισμένη μάλιστα «Στα Σύνορα» Ελλάδας – Αλβανίας!Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ ξανά μαζί σε σειρά της τηλεόρασης

 

Μια σειρά, στην οποία μάλιστα θα δούμε ένα μεγάλο τηλεοπτικό reunion αλλά και ένα εξαιρετικό καστ στο σύνολο του.

 

Υρώ Μανέ – Κώστας Κόκλας ξανά μαζί

Όπως αποκλειστικά σας πληροφόρησε πριν λίγες ημέρες το youfly, για τη νέα σειρά του STAR έχουν κλείσει οι Υρώ Μανέ, Νίκος Πουρσανίδης, Λίλα Μπακλέση και Ρένος Ρώτας όμως δίπλα σε αυτούς προστίθενται κι άλλα, πολύ αξιόλογα, πρόσωπα. Πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Κόκλας, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κώστας Αποστολάκης και Σπύρος Πούλης θα βρίσκονται στο καστ της νέας σειράς του STAR.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Γεράσιμος ψάχνουν απεγνωσμένα την Ελισάβετ

 

Η υπόθεση της σειράς του STAR, Στα Σύνορα

Αυτή θα φέρει, κατά πάσα πιθανότητα, τον τίτλο «Στα Σύνορα», το οποίο βασίζεται στο κροατικό φορμάτ «At the border», ενώ θα έχει αρκετά εξωτερικά γυρίσματα στην συνοριακή γραμμή Ελλάδος – Αλβανίας. Όσον αφορά την υπόθεση της σειράς, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Βασίλης Θωμόπουλος, αφορά μια γιαγιά η οποία κάνει λαθρεμπόριο τσιγάρων κοντά στα σύνορα! Η κατάσταση περιπλέκεται όταν η εγγονή της ερωτεύεται… τον αστυνομικό που τους κυνηγά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το αδερφάκι της Αγγελικής φέρνει αναστάτωση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την εγγονή θα υποδυθεί η Λίλα Μπακλέση, με την Υρώ Μανέ να κάνει την γιαγιά της! Ο Νίκος Πουρσανίδης θα κάνει τον αστυνομικό, αν και με στολή θα δούμε μάλλον και τον Ρένο Ρώτα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *