Φαίη Σκορδά: Σύσκεψη φωτιά με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για αλλαγές στην εκπομπή

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ σύσσωμη η διοίκηση βρέθηκε στα Μελίσσια προκειμένου να κάνει μία σύσκεψη με την παρουσιάστρια για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στο «Πρωινό μας».

Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφερθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής έγιναν και άλλες συσκέψεις, αλλά ξεκίνησαν με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, αφού είναι εκείνη που τους έχει προβληματίσει λίγο περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η εξομολόγηση του Κώστα Νικούλι για την καταγωγή του: «Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί»

Η σύσκεψη της διοίκησης του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά κράτησε σχεδόν 3 ώρες, όπου αποφασίστηκε να γίνουν αρκετές αλλαγές στην πρωινή εκπομπή.

Πρώτα απ’ όλα, στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να έρθει ένα καινούργιο άτομο στο πάνελ, προκειμένου να βοηθήσει με το ψυχαγωγικό κομμάτι και το lifestyle.

Όλοι συνεργάτες θα παραμείνουν ως έχει με μία ακόμη προσθήκη. Επίσης, εκείνο που θέλουν είναι η εκπομπή να έχει πιο γρήγορη ροή με περισσότερα θέματα. Το επόμενο βήμα αν δεν βελτιωθούν τα νούμερα είναι να αλλάξει ώρα η εκπομπή.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η Μπέμπα Κυριακίδου, η τελευταία σύζυγος του Μανώλη Χιώτη

Παρόλα αυτά, η Φαίη Σκορδά πιστεύει ότι υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αφού θεωρεί ότι η πτώση στα νούμερα οφείλεται στα θέματα της επικαιρότητας.

Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα σχετικά με τις αλλαγές στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *