Η Παραλία: Το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Νικούλι

 

Η Παραλία: Το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Νικούλι

Ο Κώστας Νικούλι πρωταγωνιστεί στο νέο τρέιλερ της σειράς “Η Παραλία”, δείχνοντας κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ρόλου του.Η Παραλία: Το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Νικούλι

 

Μιλάει στα αγγλικά κι αναφέρει γεγονότα από τη Σικελία, ενώ λέει συγκινημένος πως θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

 

Ένα ταξίδι στα Μάταλα, έρχεται τον Σεπτέμβρη, για να μας καθηλώσει. Η Δανάη Μιχαλάκη, ένα κορίτσι που έρχεται από το Λονδίνο, για να επισκεφτεί το πατρικό της, μπλέκεται σε σκοτεινά μονοπάτια..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη Και Στέφανος Χωρίζουν Οριστικά- Οι Λόγοι Που Σπάνε Το Γυαλί

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής.

Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 28/02: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά.

 

Το νέο τρέιλερ της σειράς “Η Παραλία”, με τον Κώστα Νικούλι, στον ρόλο του Πιτ Φέργκιουσον:

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *