Η Γη της Ελιάς: Ένας άντρας αιμόφυρτος και μία γυναίκα φιμωμένη

 

Η Γη της Ελιάς: Ένας άντρας αιμόφυρτος και μία γυναίκα φιμωμένη

Η Γη της Ελιάς: Ένας άντρας αιμόφυρτος και μία γυναίκα φιμωμένη

 

Στο σπίτι που έγινε η ληστεία, από τους άντρες του Δημοσθένη, η οικιακή βοηθός βρίσκει τον άντρα αιμόφυρτο κάτω και την γυναίκα του δεμένη και φιμωμένη και αμέσως καλεί ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Η Ασπασία, μιλάει στην Αρετή για τον χωρισμό με τον Δημοσθένη, την ώρα που εκείνος τα λέει με τον Στάθη στο καφενείο. «Είναι τετελεσμένο! Δεν λέω λόγια του αέρα ποτέ!», του δηλώνει και ο Στάθης απορεί που είναι χαρούμενος.

«Γιατί; Μια χαρά δεν περνάμε; Υγεία να ΄χουμε! Μη φοβάσαι… την ελευθερία μου ξέρω καλά τι να τη κάνω!!! Έχω επιλογές να φαν και οι κότες!!!», του απαντάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Spoiler: Αιφνίδια πρόταση του Ιάκωβου στον Ισίδωρο

Η Ειρήνη πηγαίνει στον πατέρα της και τον ρωτάει αν πράγματι εννοεί πως θέλει να χωρίσουν με την μάνα της. «Ναι! Δεν την αναγνωρίζω πια! Δεν θα χαντακωθώ πάνω στη καλύτερη ηλικία…», της ξεκαθαρίζει ο Δημοσθένης και η νεαρή του λέει να φροντίσει να την εξασφαλίσει πριν του φάει καμιά πιτσιρίκα ότι έχει και δεν έχει.

«Θα έχει όσα θέλει.. Λευκή επιταγή κάθε μήνα! Πες της το να το ξέρει! Το διαζύγιο θα βγει συναινετικό! Θα της γράψω το σπίτι στη Μάνη και το άλλο στην Καστέλα.

Κι εννοείται ένα μεγάλο ποσό από τα περιουσιακά μας. Θα ζείτε πλουσιοπάροχα, έννοια σου!», την καθησυχάζει. Από την άλλη, ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους άντρες του να παγώσουν ότι «δουλειά» έχουν κανονίσει, καθώς έπειτα από την αιματηρή ληστεία η αστυνομία είναι στο πόδι και δεν θέλει να διακινδυνέψουν.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, 24 έως 27/10

Την ίδια ώρα, ο Στάθης πηγαίνει στην Ασπασία για να της συμπαρασταθεί για τον χωρισμό της. «Η γυναίκα που παντρεύτηκε, θάφτηκε μαζί με τον Κίμωνα..

Τίποτα δεν είναι όπως παλιά μωρέ Στάθη..», του εξηγεί κι εκείνος της προτείνει να του μιλήσει ο ίδιος. «Όχι, ακόμα βράζει από τον θυμό του.. Ας δώσουμε λίγο χρόνο και βλέπουμε», του απαντάει η Ασπασία.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *