Εξέλιξη σοκ με τον Έρωτα φυγά; Τέλος από το OPEN;

Εξέλιξη σοκ με τον Έρωτα φυγά; Τέλος από το OPEN;

Πολλά θέματα φαίνεται πως προκύπτουν, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που μεταφέρει η Real Life, ανάμεσα στη συμφωνία του OPEN, με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media, που αφορούν μεταξύ άλλων τη χρηματοδότηση του ψυχαγωγικού προγράμματος, αλλά και τον Έρωτα Φυγά.Εξέλιξη σοκ με τον Έρωτα φυγά; Τέλος από το OPEN;

Αναλυτικότερα, όπως μεταφέρει η Real Life, η σειρά εξελίσσεται σε μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα στη διεύθυνση του καναλιού και τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει μέχρι και η πρόταση να πάρει άλλο κανάλι τον Έρωτα Φυγά.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης γίνονται θανάσιμοι εχθροί – Τι θα συμβεί;

Πρόβλημα ανάμεσα στη συμφωνία OPEN και Κοκλώνη ο Έρωτας Φυγάς

 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το OPEN είχε δεσμευτεί να αναλάβει ολόκληρη τη χρηματοδότηση της σειράς, ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, με την πλευρά του Νίκου Κοκλώνη να αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα.

Ωστόσο όπως αναφέρεται το OPEN δεν επιθυμεί να επωμιστεί μόνο του το οικονομικό βάρος της σειράς, και τα «γυρίζει».

Προτείνει μάλιστα στην Barking Well, να συμβάλει στη χρηματοδότηση ή ο Έρωτας Φυγάς στη δεύτερη σεζόν του να χρηματοδοτείται από τα εμπορικά έσοδα, κάτι που η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη αρνείται.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Τρεις ήρωες κάνουν τη μεγάλη ανατροπή

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Barking Well, είχε σκοπό να διαθέσει ένα μπάτζετ 15 με 16 εκατομμύρια ευρώ για ένα χρόνο στα προγράμματα, και με βάση αυτό, ανά ημέρα βγαίνουν 45.000 ευρώ, ενώ μόνο ένα επεισόδιο της σειράς κοστίζει 42.000.

Την ώρα που γίνονται οι παραπάνω διαπραγματεύσεις, αναφέρεται ότι έχουν ξεκινήσει ήδη προσπάθειες να παραχωρηθεί η σειρά σε άλλο κανάλι, και αναμένονται νεότερα για τις εξελίξεις.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *