Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος έχει ακόμα αισθήματα για την Αμαλία

Ο γοητευτικός αλλά και κοσμογυρισμένος Σίμος Πολύζος, ανιψιός της Όλγας Βασιλείου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, καταφτάνει στην Ελλάδα μαζί με τους θετούς γονείς του, τον Χρήστο και την Δωροθέα με σχέδια που δεν αφορούν μόνο τη δική του ζωή αλλά και των γύρω του.

Καταφέρνει να μπει στον «Παράδεισο τον Κυριών» και ο Ντίνος θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα… Οι δύο άντρες καλούνται να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους -και είναι πολλές αυτές…- για το καλό του καταστήματος.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Έρχονται καυγάδες με την επιστροφή του Λυκούργου στο σπίτι

Δυστυχώς, τις περισσότερες υποχωρήσεις καλείται να τις κάνει ο Ντίνος κι αυτό δεν του αρέσει καθόλου. Κάνει όμως υπομονή, γιατί ξέρει ότι μόνος του δεν θα μπορέσει να κάνει πάλι τον «Παράδεισο» όπως ήταν.

Και γνωρίζει ότι σε αυτές τις καταστάσεις δεν χωρούν εγωισμοί, γιατί μπορεί όλα να τιναχτούν στον αέρα. Και συντηρεί πολλές οικογένειες…
Παράλληλα, ο Σίμος θα δείξει από την πρώτη στιγμή γοητευμένος από την Αμαλία.

Το γεγονός ότι είναι η πρώην σύζυγος του ξάδελφού του, Πάρη, δεν τον εμποδίζει να τη φλερτάρει, ενισχύοντας έτσι την αντιπάθεια του Ντίνου προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4 , 5

Όντας παντρεμένος πια με τη Μιράντα, ο Ντίνος δεν παραδέχεται μέσα του ότι ζηλεύει, αλλά προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι απλώς δεν θέλει να δει την Αμαλία να πληγώνεται ξανά, αφού πιστεύει ότι ο Σίμος είναι διπρόσωπος.

Το ζήτημα είναι, όμως, ότι η Μιράντα βλέπει το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον του συζύγου της για την Αμαλία κι αυτό την πληγώνει.

πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *