Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 108 , 109 , 110 , 111

 

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 108 , 109 , 110 , 111

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 108 , 109 , 110 , 111 : Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο .

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 108 στις 14/5/2023
Επεισόδιο 108
Κυριακή

Η κατάσταση υγείας της Αυξεντίας επιδεινώνεται ραγδαία. Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος παίρνει μία απόφαση για την τελετή κατά την οποία η Ελισάβετ θα πάρει την κουρά της. Ο Βίκος παρακολουθεί με ενδιαφέρουν το βίντεο της Κύρας και οι πληροφορίες που παίρνει θα τον εξοργίσουν.
Δίνει εντολή να του φέρουν άμεσα στον Παράσχο στην αποθήκη αλλά εκείνος αγνοείται. Στο σπίτι της Κύρας όλοι αναζητούν ένα στοιχείο για την εξαφάνιση της και την εξαφάνιση του χρηματοκιβωτίου. Φαίνεται πως πλέον η μόνη λύση είναι η προσφυγή τους στην αστυνομία.

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 109 στις 15/5/2023
Επεισόδιο 109
Δευτέρα

Μετά τα συμπτώματα άνοιας που εκδήλωσε η Αυξεντία εξαφανίζεται μες τη νύχτα από το μοναστήρι. Το χωριό αναστατώνεται και όλοι την ψάχνουν. Ο Μητροπολίτης αντιδρά μόλις μαθαίνει για την παρακολούθηση των μοναχών με κάμερες από την Κασσιανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

Η Αυξεντία εντοπίζεται αλλά η κατάσταση της επιδεινώνεται. Ο Σταυρίνος ζητά από τη Γιάννα να φύγουν μαζί ενώ εκείνη πρέπει να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα στο σπίτι του θα ζητήσει από την Τασούλα να μιλήσουν σοβαρά.
Όλοι έχουν αρχίσει να συζητούν για τις αδιαθεσίες της Ελισάβετ. Εκείνη είναι ανύποπτη για το τι μπορεί στα αλήθεια να της συμβαίνει και δέχεται να συνοδεύσει το Λευτέρη στο γιατρό χωρίς να γνωρίζει ότι το ραντεβού για εκείνη. Με γυναικολόγο!

 

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 110 στις 16/5/2023
Επεισόδιο 110
Τρίτη

Η Κασσιανή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα της Αυξεντίας και να της αποσπάσει πληροφορίες σε σχέση με το Διακοσάββα ενώ η Φιλαρέτη φαίνεται να ζορίζεται από τις απαντήσεις που της ζητάει ο Μητροπολίτης.

Ο Θέμης έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο Λουκάς του κρύβει πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με την Θάλεια. Ο Βίκος έχει αποφασίσει ότι δεν θα αφήσει κανέναν να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Αλεξία.
Στα χέρια της Αλεξίας πέφτει ένα στοιχείο που συνδέει το Βίκο με την εξαφάνιση της Κύρας. Η ώρα που ο Λευτέρης μαθαίνει αν οι υποψίες για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ είναι αληθινές φτάνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ιουλία: «Τον αγαπάω τον Γιώργη, δε γυρίζω σε σένα»

 

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 111  στις 18/5/2023

Επεισόδιο 111
Πέμπτη

Η Φιλαρέτη παραπλανεί την Κασσιανή με τη βοήθεια του Μανώλη για να μεταφέρει τα οστά του Διακοσάββα στο δάσος. Ο Λευτέρης ζητάει τη βοήθεια της Ευτυχίας για το πως θα αποκαλύψουν στην Ελισάβετ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Αλεξία συνειδητοποιεί ότι ο Βίκος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Κύρας και αποφασίζει να συναντήσει τον Παράσχο για να μάθει πληροφορίες. Ο Θέμης γίνεται έξαλλος μαθαίνοντας ότι η Θάλεια είναι αστυνομικός και άνθρωπος του Βίκου στο μαγαζί και την στριμώχνει απαιτώντας να μάθει τα πάντα για τις προθέσεις του Βίκου.

Η Τασούλα ανακοινώνει στο Σταυρίνο την πρόθεσή της να τον ακολουθήσει μακριά από το χωριό. Παράλληλα ο Πέτρος που αντιδρά στη σχέση της Αλεξίας με το Βίκο ανακαλύπτει ένα στοιχείο που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην εξαφάνιση της Κύρας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *