Παράδεισος Κυριών: Φώτης, ο νέος χαρακτήρας της σειράς

 

Παράδεισος Κυριών: Φώτης, ο νέος χαρακτήρας της σειράς

Στο νέο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών», θα δούμε αρκετές νέες προσθήκες και μια από αυτές αφορούν τον Φώτη, που θα υποδυθεί ο Μιχάλης Τιτόπουλος, που τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά Ζακέτα να πάρεις, κάνοντας τον γιο της Ελένης Ράντου.Παράδεισος Κυριών: Φώτης, ο νέος χαρακτήρας της σειράς

Ο άντρας αυτός ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την Μιράντα, της πούλαγε έρωτα, όμως έφτασε στο σημείο να εκδίδει την Μιράντα κάνοντας την ζωή της ακόμα πιο ανυπόφορη. Ωστόσο, κάποια στιγμή, κατάφερε και του ξέφυγε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

 

Ο Φώτης παρόλα αυτά θα βρει την Μιράντα στον β’ κύκλο της σειράς Παράδεισος των Κυριών και μόλις εμφανιστεί μπροστά της, θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, μιας και θα νιώσει πως το σκοτεινό παρελθόν της ζωντανεύει.

 

Θα της πει, μάλιστα, πως παραμένει ακόμα ερωτευμένος μαζί της, πως δεν την ξεπέρασε ποτέ και πως θέλει να είναι ξανά σε σχέση μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μία μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει τη ζωή του Βίκου

Η Μιράντα φυσικά τα αρνείται όλα και του ζητάει να μείνει μακριά της, κάτι που φυσικά εκείνος δεν θα κάνει και έτσι αποφασίζει να την παρακολουθήσει παντού. Τότε, η Μιράντα, καταλαβαίνει πως κινδυνεύει και αποφασίζει να πει στον Ντίνο όλη την αλήθεια.

Εκείνος, ήρεμος και ψύχραιμος, θα σταθεί στο πλευρό της όμως ο άντρας αυτός δεν θα φύγει έτσι εύκολα από την ζωή τους…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *