Η Γη της Ελιάς: Τι ζητάει ο Αλέξης πριν την σκοτώσει;

Γη της Ελιάς: «Αν δεν την πετάξεις έξω, θα την σύρω από το μαλλί»Ο Αλέξης μαθαίνει πως η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει στην Ελβετία και θολώνει, στην γη της ελιάς. Στην προσπάθειά του να την προλάβει, εισβάλλει στο σπίτι της Μυρτάλης και τα κάνει όλα άνω κάτω.

Εκείνη κρατά τις βαλίτσες της κι είναι έτοιμη να φύγει για το αεροδρόμιο, έχοντας κλείσει τους λογαριασμούς της κι έχοντας αποχαιρετήσει τα κοντινά της πρόσωπα. Βέβαια, κανείς δε γνωρίζει πως ο αποχαιρετισμός αυτός είναι οριστικός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να σκοτώσει Κουράκο και Δήμητρα

Ο Αλέξης μπαίνει στο σπίτι και την πιάνει με τις βαλίτσες, λίγο πριν το σκάσει. Η πρώτη του κίνηση είναι να την παρακαλέσει να μείνει, ζητώντας της συγνώμη για όλα. Μάλιστα, της ζητάει να μη τον χωρίσει και να φύγουν μαζί, να ζήσουν ευτυχισμένοι, μακριά από όλους.

Η Μυρτάλη νευριάζει, τον σπρώχνει και ουρλιάζει πως θα τον σκοτώσει, εάν δε την αφήσει να φύγει από το σπίτι! Τότε ο Αλέξης θολώνει, αρπάζει το όπλο που της είχε δώσει ο Δημοσθένης και της αφαιρεί τη ζωή, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – ΣΟΚ: Η Αλεξάνδρα στην αγχώνη

Η συνέχεια προβλέπεται σκοτεινή. Η Μαργαρίτα βρίσκει το άψυχο κορμί της κοπέλας και καταρρέει. Ο Αλέξης καταδικάζεται σε ισόβια φυλάκιση και αμέσως μετά αυτοκτονεί μέσα στο κελί του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *