Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στην εντατική ο ηθοποιός

 

Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στην εντατική ο ηθοποιός

Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στην εντατική ο ηθοποιός

 

«”Σήκω, παλικάρι μου” είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του, Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο.

 

Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή» αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το πρόβλημα, πρωτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη

Τέλος, αναφέρεται ότι η κόρη του, Κωνσταντίνα, ταξίδεψε εσπευσμένα το απόγευμα πιθανότατα της Τετάρτης 2 Αυγούστου από το Λος Άντζελες, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Οι περιπέτειες με την υγεία του Σπύρου Φωκά άρχισαν από τις πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο 85χρονος Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Διαβάστε Επίσης  Δευτέρα Αγ. Πνεύματος: Κλειστά τα φαρμακεία της Αττικής

Πρώτα ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αναπνευστικά προβλήματα που υπέστη, ενώ λίγο αργότερα και λόγω της μεγάλης πίεσης από την κατάσταση, κατέρρευσε και η Λίλιαν Φωκά με, παθαίνοντας οξύ έμφραγμα.

Ωστόσο, και οι δύο είναι καλά, με τη σύζυγο του Σπύρου Φωκά να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, όπως ενημέρωσε μέσω Facebook.

Το πρωί της Κυριακής 23 Ιουλίου, η ίδια έγραψε: «Σας ευχαριστώ. Είμαι εκτός κινδύνου. Παραμένουμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου».

 

Πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *