Σασμός: Ο Μπισμπίκης σκοτώνει τη γιαγιά Ειρήνη

 

Σασμός: Ο Μπισμπίκης σκοτώνει τη γιαγιά Ειρήνη

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Μπισμπίκης “σκοτώνει ” τη γιαγιά Ειρήνη.Σασμός: Ο Μπισμπίκης σκοτώνει τη γιαγιά Ειρήνη

 

Τα χαστούκια της μοίρας για τις δύο γυναίκες και την οικογένεια τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος αφού στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του επιτυχημένου σήριαλ, πρόκειται να χάσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής τους, τον φύλακα άγγελο τους, τη γιαγιά Ειρήνη.

Την γυναίκα εκείνη που στάθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη κιόλας μέρα της γέννησης τους και που τις φρόντιζε αδιάκοπα με αγάπη προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο, κάθε φορά που η καρδιά τους ράγιζε.

Όπως έχουμε δει η γιαγιά Ειρήνη είναι η ηρωίδα της σειράς που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες τρικυμίες. Η βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες της στέρησε κάποια από τα αγαπημένα της πρόσωπα, βυθίζοντας την στο πένθος.

Έχασε το σύζυγό, το γιο και τον εγγονό της με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να μην βγάλει ποτέ τα μαύρα από πάνω της. Παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε κάθε φορά που επισκέπτεται τα μνήματα των αγαπημένων της ανθρώπων δίνει στον εαυτό της έναν όρκο.

Να μην παραιτηθεί ποτέ απ’ τη ζωή. Αντίθετα, να παραμείνει δυνατή στηρίζοντας με όλη της την ψυχή τη Μαρίνα και την Αργυρώ. Πράγματι, η γιαγιά δε λύγισε ακόμη και όταν οι δυο αυτές γυναίκες έφυγαν για τα Γιάννενα, ρίχνοντας πίσω τους μαύρη πέτρα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Αποστόλης φτάνει στα άκρα και ο Άγης παίρνει την απόφαση

Αντίθετα, έσφιξε τα δόντια έχοντας ως μοναδικό της σκοπό να δει το δισέγγονο της, τον Πετράκη να μεγαλώνει ήρεμα σε ένα περιβάλλον χωρίς μίσος αλλά με απεριόριστη αγάπη.

Έτσι, μαζί με τον παπά Μιχάλη κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της προκειμένου,

Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες να κηρύξουν επιτέλους ανακωχή, αν και βαθιά μέσα της γνωρίζει ότι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει Σασμός.

σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικόυ MyTV o χειρότερος φόβος της γιαγιάς Ειρήνης δεν θα αργήσει να πάρει σάρκα και οστά, αφού η άφιξη στην Κρήτη ενός μυστηριώδους άντρα από το παρελθόν στα πρώτα κιόλας επεισόδια έρχεται να κλονίσει εκ νέου τις ισορροπίες.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο χαρακτήρας αυτός που οι ιθύνοντας του ALPHA, επιθυμούν να υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, έρχεται στην Άνω Ποριά κυριευμένος από μίσος και αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση.

Η γιαγιά Ειρήνη λοιπόν συνειδητοποιώντας πως ανοίγει ένας νέος κύκλος αιματηρής βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα ο Πετράκης να είναι εκείνος που στο τέλος θα πληρώσει τα κρίματα των προγόνων του καταρρέει. Στην ουσία αυτός ο άντρας άν όχι άμεσα αλλά έμεσα, θα σκοτώσει τη γιαγιά Ειρήνη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ παντρεύεται άλλον – Η νέα της ζωή

Η ήδη επιβαρυμένη υγεία της παρουσιάζει επιδείνωση και μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της. Βλέποντας την να μαραζώνει μοιάζοντας με ζωντανή νεκρή, η Αργυρώ και η Μαρίνα κυριεύονται από πανικό.

Όσο όμως και αν προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό της και με την αγάπη τους να της δώσουν όλη την δύναμη που χρειάζεται δεν τα καταφέρνει. Ο φόβος, η αγωνία και τα αναπάντητα “γιατί” έχουν στοιχειώσει για τα καλά την ψυχή της γιαγιάς που τίποτα πια και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει.

Έχοντας χάσει πλήρως την όρεξη για ζωή καθημερινά κοιτάει τις φωτογραφίες των νεκρών της οικογένειας της και βουρκωμένη τους εκλιπαρεί να την πάρουν κοντά τους. Πλέον, έχει καταλάβει πως ο χρόνος μετράει αντίστροφα για εκείνη με αποτέλεσμα να αφήνει την τελευταία της πνοή.

Ο θάνατος της καταρρακώνει την Αργυρώ και τη Μαρίνα. Βυθισμένες στο πένθος και με τα δάκρυα από τα μάτια τους να μη λένε να στερέψουν αρνούνται να δεχτούν το χαμό της γιαγιάς. Ο πόνος τις έχει διαλύσει καθώς ξέρουν πως από το σημείο αυτό και μετά η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *