Αύγουστος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

 

Αύγουστος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αύγουστος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

 

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η.

 

Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

 

Αύγουστος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο σου, είτε είσαι του γ’ είτε του β’ δεκαημέρου, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η ή… χωρισμένος/η, καθώς ένας/μία πρώην είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου στο προσκήνιο (αν δεν το έχει ήδη κάνει) και να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Ο 11ος οίκος αποκαλύπτει τι είδους φιλίες θα κάνεις

Δεν αποκλείεται και με το ταίρι σου να ξανασμίξετε, αν τα είχατε τσουγκρίσει και να είστε καλύτερα από ποτέ, διαψεύδοντας όσους/ες υποστηρίζουν ότι το γυαλί που ραγίζει δεν ξανακολλά. Επιπλέον, ο Ερμής που θα περάσει στον 7ο οίκο σου, θα σου φέρει και αξιόλογες προτάσεις, που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κι ας σου φαίνεται

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου, με τον Δία στον 5ο οίκο είσαι το φαβορί για καινούργιους έρωτες και σχέσεις. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη έχει και αυτή τα σχέδιά της γιατί δεν αποκλείεται να ξυπνήσουν αισθήματα κάποιου/ας πρώην και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να είστε και πάλι μαζί.

Ναι μεν δε θα είναι κάτι “νέο”, αλλά μια νέα αρχή θα γίνει. Ίσως επαναπροσδιορίσεις κι εσύ τα θέλω σου και γίνεις πιο επιλεκτικός/η ή απαιτητικός/η, με αποτέλεσμα ό,τι υπήρχε να μπει σε άλλες βάσεις. Όπως και να ‘χει ο Αύγουστος θα είναι ερωτικός και πολλά υποσχόμενος.

Διαβάστε Επίσης  Το ζώδιο του πεθερού κάνει την διαφορά! Πώς θα σε συμπαθήσει;

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, να ξέρεις ότι ο Δίας βρίσκεται στον 11ο οίκο σου, φέροντας καινούργιες γνωριμίες, μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αρκετές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, οπότε, λογικό είναι να υπάρχουν και προοπτικές για νέες επαφές και σχέσεις.

Από την άλλη, η Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στον 2ο οίκο σου (και θα είναι μέχρι τις 4/9) εσένα του β’ δεκαημέρου θα σε κάνει πιο γενναιόδωρο, θα κάνεις πιο πολλά έξοδα… παραστάσεως, κυρίως όμως μέσα σου (όχι ότι δε σου συμβαίνει συχνά) θα είσαι περισσότερο στο παρελθόν και θα σκέφτεσαι τι μέλλον έχεις, παρά στο παρόν.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και να επαναξιολογήσεις τα συναισθήματά σου και το πώς ήσουν με έναν άνθρωπο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξαναγίνετε ζευγάρι, αν το θελήσεις.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *