«Αγκαλιά είναι όταν γίνεσαι ένα…»: Η φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα (εικόνα)

 

 

«Αγκαλιά είναι όταν γίνεσαι ένα…»

«Αγκαλιά είναι όταν γίνεσαι ένα…»: Η φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα (εικόνα)

Η φωτογραφία του Αποστόλη Τότσικα με την κόρη του είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα (εικόνα)

 

Πανέμορφη στιγμή.

 

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Ειρήνη και τον Μιχαήλ  Άγγελο.

Η διάσημη φωτογράφος είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους φίλους της στιγμές με τα παιδιά της αλλά και καλλιτεχνικές φωτογραφίες, τις οποίες  έχει τραβήξει η ίδια.

Στην τελευταία της ανάρτηση πόσταρε μια φωτογραφία με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Τήνου, όπου έχουν εξοχική κατοικία και περνούν τα καλοκαίρια τους, με την  8χρονη Ειρήνη – Χρυσή να έχει σφιχταγκαλιάσει τον πατέρα της και τον ίδιο να ανταποδίδει την αγκαλιά.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Απριλίου :Έρχεται το Ροζ Φεγγάρι – Τι αναφέρουν οι λαϊκές παραδόσεις

 

«Αγκαλιά είναι όταν γίνεσαι ένα…», το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη στην ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι η φωτογράφος είχε μία πολύ δύσκολη κύηση και είχε γράψει σχετικά γι αυτό: «Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά. Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν, την φροντίζουν και την νοιάζονται! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας, αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί!

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα, σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε!

Μαμάδες εκεί στον διάδρομο, σας αγαπώ σας σκέφτομαι, πάντα θα σας σκέφτομαι, και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά!».

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *