Θρίλερ με τον θάνατο 90χρονου στην Κερατέα: Βρέθηκε σφαίρα σφηνωμένη στα πλευρά του

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κερατέα μετά τον θάνατο ενός 90χρονου άνδρα, καθώς ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στην αυλή του, με μια σφαίρα κυνηγετικού όπλου σφηνωμένη στα πλευρά του.

Η θλιβερή ανακάλυψη έγινε από τη σύζυγο του άνδρα, που περιβάλλεται από ασάφεια σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του. Το περιστατικό συνέβη στις 10:45 π.μ. στην κατοικία τους που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Μεταξά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θα σου κλείσω την πόρτα για πάντα Αριάδνη»

Την ίδια ώρα, παρατηρήθηκε ότι το σώμα του άνδρα έφερε επιπλέον τραύματα στην ίδια περιοχή, που υποδηλώνουν πιθανό σωματικό τραύμα.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στην κατάσταση, οι υπάλληλοι της ασφάλειας έφτασαν γρήγορα στο σημείο, συλλέγοντας επιμελώς δακτυλικά αποτυπώματα και διεξάγοντας ενδελεχή έρευνα.

Για να διαλευκανθεί η αλήθεια πίσω από τον τραγικό θάνατο του 90χρονου, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στην ακριβή αιτία θανάτου. Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί σχολαστική έρευνα της κατοικίας για την αναζήτηση κρίσιμων στοιχείων που θα βοηθήσουν στην εξιχνίαση της μυστηριώδους αυτής υπόθεσης.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Μαρτίου ΕΦΚΑ: Πότε πληρώνονται οι κύριες και οι επικουρικές

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *