Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εκτός αστυνομίας στον γ’ κύκλο

Δύσκολες καταστάσεις αναμένεται να περάσει ο αστυνόμος Κουράκος, στον τρίτο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Θα βρεθεί ανάμεσα στο καθήκον και την καρδιά του, και η κατάσταση θα ξεφύγει όταν αντιληφθεί για ποιο λόγο η Ευτυχία έκανε φόνο.

Ο παραλίγο βιασμός της από τον Ανέστη, η δολοφονία που του έκρυψε αλλά και η πιθανότητα να βρεθεί στη φυλακή, τρελαίνουν τον αστυνόμο Κουράκο, και οι επιλογές του πρόκειται να του στοιχήσουν πολύ ακριβά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Ο Κουράκος σε διαθεσιμότητα στη Γη της Ελιάς

Και μόνο στη σκέψη ότι θα φυλακιστεί προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Ανέστη, ο Κουράκος παίρνει την απόφαση και βοηθά την Ευτυχία να διαφύγει και να φύγει μακριά, καθυστερώντας τη σύλληψή της.

Ο Δαμιανός παρότι ξέρει την αλήθεια, δεν θα κρατήσει κλειστό το στόμα του και σύντομα όλοι στην Αρεόπολη θα μάθουν ότι ο Κουράκος βοήθησε την Ευτυχία να φύγει. Τότε ξεκινούν τα βάσανά του…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μαθαίνει για το νέο έρωτα του Στάθη

 

Θα κληθεί σε πειθαρχικό έλεγχο, και από διοικητής του αστυνομικού τμήματος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο Ισίδωρος είναι από τη πρώτη στιγμή στο πλάι του ως δήμαρχος, αλλά και η Ευτυχία δεν θα αφήσει ο αγαπημένος της να τιμωρηθεί. Τι σκοπεύει να κάνει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *