Σασμός Spoiler: Το συγκινητικό τέλος του Σταύρου στη σειρά

Μία από τις πιο τραγικές φιγούρες στο Σασμό, είναι αδιαμφισβήτητα ο Σταύρος, καθώς η μοίρα τον χτυπά αλύπητα πρώτα με την κατάσταση του μικρού Πετράκη, τον οποίο έχει μεγαλώσει σαν παιδί του, και έπειτα με τον αδερφό του.

Όπως είδαμε όλοι στο μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου στο Σασμό, η Ντίνα ανακάλυψε τα πάντα για το Βαγγέλη και μετά από μία άκρως συγκινητική στιχομυθία, του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στη φυλακή. Στην όψη του πίσω από τα κάγκελα ο Σταύρος καταρρέει…

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 29, 30, 31

Αυτό θα είναι το τέλος του Σταύρου στο Σασμό

Μετά από την ταραχώδη περίοδο που πέρασε μέχρι να αποδεχτεί τη σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, ο Σταύρος έχει λογικευτεί και αντιληφθεί πως ότι έζησε μαζί της και με το παιδί έχει τελειώσει και πως το μέλλον της είναι δίπλα στον Αστέρη.

Αποφασίζει να αφήσει τα πάντα πίσω του, τις κακές αναμνήσεις αλλά και τις αδικαιολόγητες πράξεις του, και να αφήσει τα πράγματα να εξελιχθούν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ποιος άραγε έχει τον φάκελο; Μήπως ο Τόλης;

 

Λέει στην Αργυρώ ότι βάζει τέλος σε ότι και αν έκανε και πως θα φύγει οριστικά από τις ζωές τους, προκειμένου ο Πετράκης να μεγαλώσει με τον πραγματικό του πατέρα. Ζητά μόνο να τον δει για τελευταία φορά…η σκηνή θα συγκλονίσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *