Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει στο σπίτι της την μάνα του Λευτέρη και μυστικά βγαίνουν στη φόρα

 

Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει στο σπίτι της την μάνα του Λευτέρη και μυστικά βγαίνουν στη φόρα

Τη στιγμή που τα ψέματα είχαν αρχίσει να δηλητηριάζουν έντονα τη σχέση τους, ο Λευτέρης στη σειρά Σασμός, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, δηλαδή το γεγονός πως είναι μυστικός αστυνομικός.Σασμός: Η Θοδώρα παίρνει στο σπίτι της την μάνα του Λευτέρη και μυστικά βγαίνουν στη φόρα

 

Από εκείνη την ώρα το ζευγάρι ήρθε ακόμα πιο κοντά και μάλιστα η Θοδώρα του είπε πως όχι απλά θα σταθεί στο πλευρό και στις επαγγελματικές απαιτήσεις του, αλλά και πως είναι βαθιά περήφανη για την αποστολή που έφερε εις πέρας ο αγαπημένος της απέναντι στο αφεντικό του, τον Ευθύμη Φαρμάκη.

 

Και ενώ αρχικά ο Παντελής και η Άννα διατηρούσαν τις επιφυλάξεις για τη σχέση της θυγατέρας τους, τελικά έδωσαν την ευχή τους μέσα από την καρδιά τους.

Στην αρχή λοιπόν του τρίτου κύκλου θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να της χαρίσει ό,τι στερήθηκε. Και κυρίως για να φορέσει το νυφικό με την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο γάμος τους θα γίνει στο χωριό, τηρώντας την παράδοση, με καλεσμένους όλους τους κατοίκους του τόπου. Κουμπάροι θα είναι η Μαρίνα και ο Αντώνης, που δεν θα κρύψουν τη συγκίνησή τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους όπως λέει το περιοδικό Ti Vi σίριαλ.

Το γλέντι που θα στηθεί έξω από το οικογενειακό καφενείο θα κρατήσει μέχρι το πρωί υπό τους ήχους της κρητικής λύρας. Η Θοδώρα λέει στον σύζυγό της πλέον πως θέλει πραγματικά να πάρουν τη μητέρα του στο σπίτι τους μόλις γεννήσει!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αιμιλία σκέφτεται πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή της αν είχε τον μικρό της Γιάννη. Η απουσία του έχει φέρει απίστευτο πόνο στη ζωή τους και μάλιστα αυτή ήταν και η αφορμή που πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τον Παύλο.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ξανά στα μαχαίρια Αμαλία – Μιράντα

Αυτό όμως που και οι δύο αγνοούν είναι πως ο γιος τους ζει. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε όταν ο γιος τους Γιάννης πνίγηκε. Ήταν η μέρα που ο Παύλος έπρεπε να τον πάρει μαζί του στη θάλασσα και η Αιμιλία δε συμφωνούσε με την απόφαση του, σαν να είχε ένα προαίσθημα πως δεν θα τον δει ξανά.

Είδε τον Παύλο να επιστρέφει στο σπίτι μόνος αφού τα κύματα παρέσυραν και σκότωσαν το μοναχοπαίδι τους και έκτοτε η σχέση τους άλλαξε με το χειρότερο τρόπο. Από κοινού αποφάσισαν λίγο καιρό αργότερα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους αφού η συγκατοίκηση τους έφερνε μνήμες από τις μέρες που το παιδί του ζούσε.

Όμως ακόμα και από την πίεση μιας τέτοιας απόφασης δεν έπαψε ποτέ ο ένας να αγαπάει τον άλλον. Η Αιμιλία κλείστηκε στον εαυτό της ενώ και τα ίχνη του Παύλου λίγο αργότερα χάθηκαν. Για την ακρίβεια, όλοι έμαθαν πως πνίγηκε, όπως ο γιος τους, στη θάλασσα γεγονός όμως που κανείς δεν θέλησε να επιβεβαιώσει.

Ο μόνος που γνωρίζει για τη φυγή του αυτή ήταν ο παπά Μιχάλης, ο οποίος μάλιστα είχε συμφωνήσει να το κάνει για να προστατευθεί από την βεντέτα που είχε αναζωπυρωθεί στο χωριό, αλλά και Ευθύμης. Οι δύο φίλοι του δέχτηκαν να τον αποχωριστούν γιατί ήξεραν πως μόνο έτσι θα ήταν προστατευμένος.

Να όμως που τα χρόνια πέρασαν και έφεραν την μεγάλη επιστροφή στην Άνω Ποριά. Εκείνος εμφανίστηκε ξανά γιατί δεν άντεχε η οικογένειά του να μένει απροστάτευτη στην κόντρα απέναντι από τους Σταματάκηδες όμως ούτε για μια στιγμή δε φαντάστηκε τα όσα θα επακολουθούσαν.

Διαβάστε Επίσης  Κομάντα και δράκοι επεισόδιο 7 – 7/11/21: Λαβύρινθος

Μη έχοντας την παραμικρή έγνοια για τη ζωή του μπήκε ξανά στη ζωή της Μαρίνας και της Αργυρώς και θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Μέσα σε όλα τα παραπάνω ήρθε ξανά σε επαφή με τη γυναίκα του Αιμιλία, που ταράχτηκε όταν τον είδε ξανά μπροστά της.

Όμως καθώς πλέον είχε παντρευτεί το φίλο του Δημήτρη, άργησε κι εκείνη να παραδεχτεί πως τόσα χρόνια την σιγοκαίει η αγάπη που του είχε. Μοιραία η σκέψη τους ταξιδεύει στον μικρό που χάσανε τόσο άδικα και απρόσμενα.

Όπως μαρτυρούν πήγες η Ευδοκία είναι αδερφή του παπά και οι δυο τους βλέποντας τον κίνδυνο να πλησιάζει όταν ακόμα η βεντέτα ήταν ενεργή αποφάσισαν να κρύψουν το νεαρό αγόρι για να σωθεί από τα πυρά των δύο οικογενειών.

Βρήκαν την ευκαιρία να το πάρουν από τον Παύλο όταν πατέρας και γιος ήταν στη θάλασσα χωρίς ο πρώτος να γνωρίζει κάτι. Ο Παύλος κατάλαβε απλά ότι το αγόρι πνίγηκε ενώ στην πραγματικότητα η αδερφή του παπά, τον πήρε και φύγανε από το χωριό.

Ο Λευτέρης μεγάλωσε, άλλαξε ταυτότητα αλλά ποτέ κανείς δεν του είπε την αλήθεια για την φυγή του από το χωριό, Με τη βοήθεια της θετής του μητέρας ακολούθησε το επάγγελμα που ονειρευόταν, αυτό του αστυνομικού και συνέχισε να πορεύεται στη ζωή γνωρίζοντας πως δεν έχει άλλους δικούς του ανθρώπους στο πλευρό του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *