Η Γη της Ελιάς: Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάνο

 

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάνο

Η Γη της Ελιάς: Δύσκολα τα πράγματα για τον Μάνο

 

Ο Μάνος όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» προσπαθεί να κόψει τις αμφεταμίνες αλλά ο δρόμος για εκείνον είναι δύσκολος.

 

Ο Μάνος ζητά απαντήσεις στη Γη της Ελιάς

Όπως βλέπουμε η Μαρίνα στέκεται βράχος δίπλα στον Μάνο σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του.

Η απεξάρτηση από τις αμφεταμίνες δεν είναι εύκολη. Παρόλα αυτά ο Μάνος, μετά το ταρακούνημα με την υγεία της μικρής Αγγελικής, πλέον είναι αποφασισμένος να μην πέσει πάλι σε αυτό το λάθος.

Διαβάστε Επίσης  ΕΞΑΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 19-20-21

Εντωμεταξύ η Μαργαρίτα έχει καταλάβει τι συμβαίνει και θέλει να τον βοηθήσει αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η αποτοξίνωση είναι πιο δύσκολη απ’ ότι περίμενε ο Μάνος και έτσι όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής εκείνος αποφασίζει να μιλήσει με την Αφροδίτη και να της ζητήσει βοήθεια.

Ενώ επίσης ο Μάνος παίρνει το θάρρος και μιλάει τελικά στη Μαργαρίτα για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και εκείνη πέφτει από τα σύννεφα.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Αλεξάνδρα και Γιωργίκης είναι αδέρφια και μαθεύεται

Παράλληλα ο Ισίδωρος επιστρέφει στη Μάνη και ζητά από τη Μαρίνα και τον Μάνο εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννα της Ιουλίας. Εντωμεταξύ μαθαίνει και για το χειρουργείο της Αγγελικούλας, ενώ ο Μάνος βρίσκει την ευκαιρία και απαιτεί από εκείνον να του πει τον αληθινό λόγο για τον οποίο πήγε αυτή τη φορά στο Λονδίνο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *