Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

 

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

 

 

Καταλυτικός προβλέπεται ο ρόλος μιας νεαρής ηρωίδας, στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Φαίνεται πως η Αφροδίτη ήρθε στην γη της ελιάς, όχι απλά για να μείνει, αλλά για να ταράξει εντελώς τις ισορροπίες.Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

Οι μέρες περνούν και η Αφροδίτη, χάρη στη φιλία που έχει χτίσει με την Ιουλία, μπαίνει για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου. Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό του Ισίδωρου από τους ληστές του Δημοσθένη, η Αφροδίτη δέχεται να τον περιποιηθεί, σαν προσωπική του γιατρός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Αυτό τους φέρνει πολύ κοντά, γεγονός που εξοργίζει την Αμαλία. Η Αμαλία δυσκολεύεται φοβερά να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Ισίδωρο Βρεττάκο, αλλά και τη ζήλια της, ως προς το πρόσωπο της Αφροδίτης..

 

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, η Αφροδίτη αρχίζει τα πάρε δώσε και με τον Μάνο Βρεττάκο. Οι δυο τους αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη φιλία, η οποία κάνει τη Μαρίνα να ζηλεύει!

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται 23 έως 27/1

Αμαλία και Μαρίνα αισθάνονται απειλή από τη γοητευτική παρουσία της ιατρού! Βέβαια, καμία από τις δύο δε γνωρίζει πως οι άντρες που αγαπούν, δεν έχουν μάτια για την Αφροδίτη.. Μάλιστα, η Αφροδίτη θα αρχίσει τα πάρε – δώσε της με τον Χρήστο, με το ειδύλλιο αυτό να φουντώνει, στην γη της ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *