Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

 

Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

 

 

Καταλυτικός προβλέπεται ο ρόλος μιας νεαρής ηρωίδας, στα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Φαίνεται πως η Αφροδίτη ήρθε στην γη της ελιάς, όχι απλά για να μείνει, αλλά για να ταράξει εντελώς τις ισορροπίες.Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Κολάζει ταυτόχρονα πατέρα και γιο

Οι μέρες περνούν και η Αφροδίτη, χάρη στη φιλία που έχει χτίσει με την Ιουλία, μπαίνει για τα καλά στην οικογένεια Βρεττάκου. Μάλιστα, μετά τον τραυματισμό του Ισίδωρου από τους ληστές του Δημοσθένη, η Αφροδίτη δέχεται να τον περιποιηθεί, σαν προσωπική του γιατρός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ: Ο Ιάκωβος στέλνει γράμμα στην Αθηνά

Αυτό τους φέρνει πολύ κοντά, γεγονός που εξοργίζει την Αμαλία. Η Αμαλία δυσκολεύεται φοβερά να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Ισίδωρο Βρεττάκο, αλλά και τη ζήλια της, ως προς το πρόσωπο της Αφροδίτης..

 

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers που κυκλοφορούν, η Αφροδίτη αρχίζει τα πάρε δώσε και με τον Μάνο Βρεττάκο. Οι δυο τους αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη φιλία, η οποία κάνει τη Μαρίνα να ζηλεύει!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος και Βασιλική γυρίζουν στη Μάνη

Αμαλία και Μαρίνα αισθάνονται απειλή από τη γοητευτική παρουσία της ιατρού! Βέβαια, καμία από τις δύο δε γνωρίζει πως οι άντρες που αγαπούν, δεν έχουν μάτια για την Αφροδίτη.. Μάλιστα, η Αφροδίτη θα αρχίσει τα πάρε – δώσε της με τον Χρήστο, με το ειδύλλιο αυτό να φουντώνει, στην γη της ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *