Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο «νεκρός» Αποστόλης αφήνει την Όλγα στον δρόμο

 

Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο «νεκρός» Αποστόλης αφήνει την Όλγα στον δρόμο

Το μεγάλο σκοτεινό σχέδιο του Αποστόλη μπαίνει σε εφαρμογή στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο «νεκρός» Αποστόλης αφήνει την Όλγα στον δρόμο

 

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» ξεκινά να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha με πολλές ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις.

Παράλληλα νέοι πρωταγωνιστές θα εισβάλλουν στη σειρά και θα εμπλακούν με τους κεντρικούς χαρακτήρες και οι περιπέτειες τους θα προκαλέσουν πάθη και καταστροφές.

Ο Παράδεισος έχει καεί ολοσχερώς και για να ξαναστηθεί απαιτούνται πάρα πολλά χρήματα, τα οποία δεν έχει ο Ντίνος. Παράλληλα ο Αποστόλης που όλοι νομίζουν πως κάηκε μέσα στις φλόγες του πολυκαταστήματος, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση από τον γιο του και τη γυναίκα του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη ξεσπά: «Φονιά, θα πληρώσεις!»

Την ώρα της καταστροφικής φωτιάς, ο Αποστόλης βρήκε τρόπο για να καταστρώσει το σατανικό του σχέδιο. Μαζί του βρισκόταν κι δικηγόρος Δουβλής κι αυτός ήταν που κάηκε στις φλόγες. Τότε ο Αποστόλης τοποθέτησε τα προσωπικά του αντικείμενα στο απανθρακωμένο πτώμα. Κατάφερε να φύγει πριν τον αντιληφθούν κι έτσι σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί και να αποφύγει τη φυλακή.

Έτσι όταν φτάνει η αστυνομία αναγνωρίζουν στο πτώμα τον Αποστόλη Βασιλείου κι ο ίδιος φεύγει κρυφά ανενόχλητος. Πρώτος του στόχος είναι φυσικά η Όλγα, η οποία τώρα δεν έχει πια την υπστήριξη του Δουβλή.

Με τις ραδιουργίες του, η Όλγα μένει απένταρη στους πέντε δρόμους και θα κάνει πολύ σκληρό αγώνα για να πάρει πίσω όσα της ανήκουν. Ενώ στο προσκήνιο μπαίνει και η αδερφή της, Δωροθέα που επιστρέφει από την Αυστρία πλούσια και γεμάτη μίσος για την οικογένειά της. Πριν από χρόνια ο πατέρας τους την είχε αποκληρώσει γιατί ακολούθησε τον άνδρα που ερωτεύτηκε. Αυτός ήταν και ο λόγος που η Όλγα δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Τώρα διψά για εκδίκηση για την αδερφή που είχε τον έλεγχο όσων της ανήκαν κάποτε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτοί είναι οι 3 φόνοι μέχρι το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου

Μπορεί να φαίνεται αρχικά πως θα δώσει χείρα βοηθείας στην Όλγα, αλλά το μυαλό της έχει άλλα σχέδια.

Όσο αφορά τον Αποστόλη, δεν θα αργήσει να φανεί η πλεκτάνη του, μόνο που θα έχει κάνει ήδη τη ζημιά που ήθελε.

Το νέο τρέιλερ της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών»:

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *