Η Μάγισσα: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς

 

Η Μάγισσα: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς

 

Αιματοβαμμένο αναμένεται το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, και οι εξελίξεις που έρχονται θα αφήσουν το τηλεοπτικό κοινό με κομμένη την ανάσα.Η Μάγισσα: Αυτό είναι το αιματοβαμμένο φινάλε της σειράς

Αρχικά, όπως έχουμε δει, η Θεοφανώ είχε δει σε όραμα την Πολυξένη να σκοτώνει το μωρό της Μεταξίας.

Αυτό το είχε μοιραστεί με στον Φρίξο, τον Αντρέι και τον Βρώτσο. Έτσι λοιπόν όλοι μαζί αναλαμβάνουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Νέο κύκλωμα ναρκωτικών στη Μάνη

Τελικά, βρίσκουν αρκετά ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της, που επιβεβαιώνουν πως εκείνη βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα κι έτσι η Πολυξένη αναγκάζεται να τα παραδεχτεί όλα.

Φυσικά, όλοι στον πύργο παθαίνουν σοκ κι αναρωτιούνται γιατί το έκανε, ενώ την ίδια στιγμή δίνεται εντολή από τον Μιχαήλ να οδηγηθεί στο μπουντρούμι μέχρι να έρθει η μέρα που θα τιμωρηθεί με θάνατο στην κρεμάλα.

Το αιματοβαμμένο λοιπόν φινάλε που θα δούμε στην Μάγισσα αφορά την Πολυξένη, μιας και έρχεται η μέρα που θα πεθάνει στην κρεμάλα. Όλοι έχουν μαζευτεί έξω από τον πύργο για να παρακολουθήσουν την τιμωρία της με την Δαμιανή να την συναντά για τελευταία φορά στο μπουντρούμι κρυφά απ’ όλους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος γίνεται δολοφόνος

Της ζητά με κλάματα συγγνώμη, ενώ η Πολυξένη της εξομολογείται τα συναισθήματα που τρέφει για εκείνη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *