Σασμός: Αιματοβαμμένος και ο Γ΄ κύκλος

Οι σφαίρες δε γυρίζουν πίσω. Ο Νικηφόρος εκτός εαυτού πυροβολεί τον Μαθιό. Τον πατέρα του. Ο Παύλος πάλι απ’ την άλλη, σφάζοντας τον Φαρμάκη με μαχαίρι, υπογράφει την καταδίκη του. Αιματοβαμμένος αναμένεται και ο τρίτος κύκλος της σειράς. Φονικά, μυστικά και ψέματα κυριαρχούν στον καμβά των εξελίξεων.

Η σφαγή του Φαρμάκη από το μαχαίρι του Παύλου αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στην Άνω Πορία. Ο Αστυνόμος Φραγκιαδάκης θα εξαπολύσει κυνηγητό προκειμένου να συλληφθεί. Ο Παύλος όμως χρησιμοποιώντας θεμιτά και αθέμιτα μέσα θα προσπαθήσει να δραπετεύσει στην Κύπρο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Βρε ουστ από δω, μωρή σιχαμένη»

Άλλωστε ο εξαιρετικός ηθοποιός Στέλιος Μάινας που τον υποδύεται, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του και θα τον δούμε μόνο στην αρχή του τρίτου κύκλου της σειράς. Πόσα χτυπήματα να αντέξει ο Νικηφόρος; Το ότι ο Μαθιός είναι ο πατέρας του, ότι έχει σκότωσε τον Στεφανή που θεωρούσε πατέρα του, ότι η Νάντια έχει φύγει;

Θολωμένος παίρνει το όπλο του και τον πυροβολεί. Χωρίς να τον σκοτώσει. Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, και τα ερωτήματα είναι πολλά. Ο τραυματισμός του Μαθιού τι προβλήματα θα του δημιουργήσει; Θα συλληφθεί ο Νικηφόρος για απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού;

Διαβάστε Επίσης  Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια: 7, 8

Ο Φραγκιαδάκης που ξέρει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή θα τον συλλάβει όταν αναρρώσει; Ή θα τα κουκουλώσουν ως είθισται στην οικογένεια Σταματάκη και ο Νικηφόρος δεν θα αποκαλύψει την αλήθεια, καθώς ο Μαθιός είναι ο πατέρας του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *