Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας ως 16/07/2023 για όλα τα ζώδια

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας ως 16/07/2023 για όλα τα ζώδιαΗ Άση Μπήλιου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 10/07/2023 ως 16/07/2023 για όλα τα ζώδια. Αυτή η εβδομάδα, είναι η ιδανική για να βγούμε από τη ρουτίνα, να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας ανανεώσουν.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 10/07/2023 ως 16/07/2023 για όλα τα ζώδια

Με ρομαντισμό ξεκινάει αυτή η εβδομάδα αφού τη Δευτέρα 10/07/2023 το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, που σχηματίζεται στα υδάτινα ζώδια του Καρκίνου και του Ιχθύ, μας βοηθάει να ρίξουμε τους τόνους και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με μεγαλύτερη ευκολία. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να μπούμε στη θέση του άλλου και να δείξουμε περισσότερη κατανόηση πριν κρίνουμε μια κατάσταση ή πριν βγάλουμε συμπεράσματα. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης εγκαταλείπει το φλογερό ζώδιο του Λέοντα και κάνει την είσοδο του στο γήινο ζώδιο της Παρθένου όπου θα παραμείνει έως τις 27/08/2023.

Αυτή η θέση του Άρη μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης εάν θέλουμε να κατακτήσουμε το αντικείμενο του πόθου μας ή να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας. Στο σεξουαλικό κομμάτι μας εξάπτει το εγκεφαλικό παιχνίδι, αλλά προτιμάμε να δείξουμε το ενδιαφέρον που αποδεικνύεται με πράξεις και όχι μόνο με λόγια του αέρα. Την ίδια ημέρα, στις 10/07/2023, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα ευνοεί τις ουσιαστικές συζητήσεις και μας βοηθάει να εμβαθύνουμε στις σχέσεις μας, αρκεί βέβαια να μην αφήσουμε τις εμμονές, τις αρνητικές σκέψεις και την καχυποψία να μας κατακλύσουν.

Στις 11/07/2023 ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι για τον υπόλοιπο μήνα θα είμαστε πιο εκφραστικοί και φλογεροί στο επικοινωνιακό κομμάτι. Από την άλλη πλευρά, δεν θα λείψουν τα δράματα και οι υπερβολές αφού μπορεί να τα παίρνουμε όλα λίγο πιο προσωπικά από όσο θα έπρεπε. Στις 12/07/2023 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες μας, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε να εκφράσουμε τον πραγματικό μας εαυτό και τα θέλω μας.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 15/07/2023, μια όψη που μιλάει για ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να βγούμε από τη ρουτίνα, να κοινωνικοποιηθούμε και να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας ανανεώσουν.

 

ΚΡΙΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό που σας χαρακτηρίζει και να έρθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας. Θα εκδηλώσετε την πιο τρυφερή σας πλευρά και δεν θα διστάσετε να δείξετε τις ευαισθησίες σας στους άλλους, χωρίς να φοβάστε μην πληγωθείτε. Αν είστε μπροστά σε ένα δίλημμα, το ένστικτο σας θα είναι πολύ ισχυρό και θα σας καθοδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Στις 10/07 η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μιλάει για εντάσεις και ανταγωνισμό μέσα στις σχέσεις.

Το κλίμα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια θα είναι εκρηκτικό, επομένως προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Στις 11/07 ο Ερμής εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα, μια θέση που σας ταιριάζει καλύτερα και θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είστε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί και θα έχετε περισσότερη διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Ωστόσο, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα στις 12/07 μπορεί να σας ρίξει λίγο την ψυχολογία και να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες ή πληγές από το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 10/07, μια όψη που μιλάει για ρομαντικές επαφές και συναντήσεις. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να εκφράσετε όσα νιώθετε στους άλλους ή για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση σε ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου ή σε ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα βλέπατε φιλικά. Την ίδια ημέρα, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που σας ταιριάζει αφού ενεργοποιεί τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού η σεξουαλική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις. Ο Άρης στην Παρθένο σας βοηθάει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να γίνετε πιο τολμηροί και διεκδικητικοί μέσα στις σχέσεις σας. Στις 11/07 αλλάζει και ο Ερμής θέση και μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι θα βελτιωθεί η επικοινωνία μέσα στην οικογένεια και θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας.

Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις ή να έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, γεγονός που θα επηρεάσει την ψυχολογία σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σας υποδέχεται με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 10/07, μια θέση η οποία μπορεί να φέρει μεγάλη εσωτερική αναταραχή και εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή τους κοντινούς σας ανθρώπους αν δεν κρατήσετε τις ισορροπίες και δεν κοντρολάρετε τα συναισθήματα σας.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να καταπιεστείτε ή να κρατήσετε μέσα σας όσα νιώθετε. Εκφράστε με ειλικρίνεια τα παράπονα σας στους άλλους, χωρίς όμως να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Την ίδια μέρα, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα χρειάζεται επίσης λίγη προσοχή, γιατί μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις ή συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και αποφύγετε τον ανταγωνισμό και τις χειριστές συμπεριφορές.

Στις 11/07 ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει για τον υπόλοιπο μήνα. Αυτή η θέση του Ερμή εγκαινιάζει μια πιο εξωστρεφή και ανάλαφρη περίοδο για εσάς, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφραστείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται για λίγο ακόμα στο δικό σας ζώδιο και τη Δευτέρα θα σχηματίσει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη δημιουργεί ένα γλυκό κλίμα και σας βοηθάει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Την ίδια ημέρα, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρείτε το θάρρος να εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και δεν τολμούσατε. Είναι βέβαια πολύ πιθανό να παρεξηγηθείτε ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας εάν δεν φιλτράρετε τα λόγια σας.

Διαβάστε Επίσης  Για αυτά τα ζώδια η Πανσέληνος Απριλίου θα είναι μια περιπέτεια

Εξάλλου και η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα χρειάζεται επίσης προσοχή, γιατί μπορεί να φέρει ανταγωνισμό μέσα στη σχέση σας ή να εμπλακείτε σε συζητήσεις όπου ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Θα πρέπει λοιπόν να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην είστε τόσο απόλυτοι με τις απόψεις σας. Στις 12/07 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με τις αδυναμίες και τις ανασφάλειες σας. Θα διστάσετε λοιπόν να πάρετε πρωτοβουλίες μέσα στις σχέσεις σας ή να εκφράσετε τι είναι αυτό που θέλετε στην πραγματικότητα γιατί φοβάστε την απόρριψη και την κριτική.

Η εβδομάδα θα κλείσει με ευχάριστες εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις, αφού στις 15/07 κορυφώνεται το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να βγείτε έξω, να δείτε φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε και να είστε σίγουροι ότι σας περιμένει κάτι όμορφο και κυρίως αναπάντεχο.

ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 10/07 και αυτό σημαίνει ότι το συναίσθημα θα επηρεάσει τις αποφάσεις σας και θα δυσκολευτείτε να κρίνετε τις καταστάσεις εντελώς αντικειμενικά. Ωστόσο, το ένστικτο σας θα είναι πολύ ισχυρό και ενδόμυχα ξέρετε τι πρέπει να πείτε και πώς πρέπει να διαχειριστείτε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε ρομαντικές συναντήσεις ή να κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας αγγίξει σε βάθος και θα σας βγάλει την πιο ευαίσθητη πλευρά σας.

Αν είστε σε σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας και όσα κρύβατε τόσο καιρό μέσα σας. Από τις 11/07 ο Ερμής θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο όπου θα παραμείνει έως το τέλος του μήνα. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα βελτιώσει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι το ιδανικό διάστημα για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να πάρετε αποφάσεις ή για να επιδιώξετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 10/07 θα γλυκάνει το κλίμα μέσα στις σχέσεις σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μπείτε στη θέση του άλλου πριν βιαστείτε να κρίνετε αυστηρά. Είναι επίσης πιθανό να έχετε μια εξομολόγηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο ή από κάποιον/α που γνωρίζετε από το διαδίκτυο. Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σας και αυτό θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς και τολμηρούς. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα πάρετε πρωτοβουλίες που μέχρι τώρα διστάζατε.

Η σεξουαλική διάθεση θα είναι εξίσου ανεβασμένη και μπορεί να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές. Την ίδια μέρα η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στις φιλικές σας σχέσεις ή τις κοινωνικές σας επαφές και δεν αποκλείεται να έχετε μια αποκάλυψη για ένα πρόσωπο. Στις 11/07 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε κάποιες κρυφές συναντήσεις και επαφές ή να υπάρχει ένα παρασκήνιο που δεν θέλετε ακόμα να βγει προς τα έξω.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού στις 15/07, μια όψη που μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή και σας βοηθάει να βγείτε από τη ρουτίνα και να βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Άρης από τις 10/07 θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Λέοντα και θα εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που ενεργοποιεί τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και συνδέεται εσωτερική ένταση ή παρασκηνιακή δράση. Το επόμενο διάστημα λοιπόν μπορεί να μην είναι ιδανικό για δράση ή για νέα ξεκινήματα, όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση. Την ίδια μέρα η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σκοτεινές σκέψεις που θα σας κατακλύσουν και δεν θα σας επιτρέπουν να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Από την άλλη πλευρά, είναι μια καλή ευκαιρία για να αναζητήσετε ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα και να κάνετε μια κουβέντα που θα είναι αποκαλυπτική με κάποιο τρόπο. Στις 11/07 ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα εγκαινιάζει μια περίοδο με έντονη κοινωνική ζωή, καινούριες γνωριμίες και εξωστρέφεια. Θα εμπλακείτε σε νέες ομάδες και παρέες, θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών φίλων.

Στις 12/07 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας και θα φέρει στην επιφάνεια όλα εκείνα τα τραύματα που αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να μην είστε σκληροί απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με θετικό κλίμα για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 10/07 μιλάει για έντονο συναίσθημα και ρομαντική διάθεση. Αν είστε σε σχέση, είστε διατεθειμένοι να αφήσετε πίσω σας όσα σας έφεραν εντάσεις και συγκρούσεις, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας γλυκάνει.

Αργότερα την ίδια ημέρα, ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου θα ενεργοποιήσει τον πιο κοινωνικό οίκου του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τα ενδιαφέροντα σας, να μπείτε σε καινούριες παρέες ή να βάλετε στη ζωή σας ένα άτομο που σας έλκει εγκεφαλικά. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε γνωριμίες από το διαδίκτυο ή να δείτε πιο ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Διαβάστε Επίσης  Πώς βρίσκουν την ευτυχία τα 12 ζώδια;

Στις 15/07 το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει ευχάριστα νέα και εξελίξεις ή συναντήσεις από το πουθενά. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να πάρετε ρίσκα, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια κίνηση που θα σας απελευθερώσει και θα σας βγάλει με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα στις 10/07 θα σας φέρει σε επαφή με την πιο ευάλωτη πλευρά σας και θα σας βοηθήσει να κάνετε βαθιές συζητήσεις και να ανοίξετε την καρδιά σας στους άλλους. Η πρώτη ημέρα της εβδομάδας λοιπόν χαρακτηρίζεται από κατανόηση και ενσυναίσθηση και προσφέρεται για να κάνετε στην άκρη τον εγωισμό και να δώσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα την ίδια μέρα μιλάει για εντάσεις, ανταγωνισμό και απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές και τις συζητήσεις σας αυτή την ημέρα και μην επιμένετε σε αδιέξοδες καταστάσεις. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07. Αυτή η θέση του Ερμή σας χαρίζει αισιοδοξία και ενθουσιασμό και σας βοηθάει να ανανεωθείτε.

Τα ρίσκα ευνοούνται μέχρι το τέλος του μήνα και καλείστε να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα δώσουν ένα καινούριο νόημα στη ζωή σας και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με ρομαντισμό και γλυκιά διάθεση για εσάς, αφού τη Δευτέρα το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα συνδέεται με έντονη ευαισθησία και δίνει περισσότερη κατανόηση και ενσυναίσθηση. Είναι η ιδανική στιγμή λοιπόν για να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση ή απλώς για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο, δηλαδή σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει αρκετά. Από τώρα και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε ρίσκα, να ταξιδέψετε, να εμπλακείτε σε νέες περιπέτειες και να ξεφύγετε με κάποιο τρόπο από τη ρουτίνα.

Η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα στις 10/07 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και ψυχραιμία γιατί μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια ή να έρθετε αντιμέτωποι με καχυποψία και ανταγωνιστική συμπεριφορά από ένα πρόσωπο. Μην υποκύψετε σε ανθρώπους που προσπαθούν με κάποιο τρόπο να σας χειραγωγήσουν. Την επόμενη μέρα ο Ερμής προχωράει στον Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας ή να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις επαφές.

Στις 12/07 το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μιλάει για παρελθοντικά τραύματα και ανασφάλειες που αναδύονται στην επιφάνεια και μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αφού το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται το Σάββατο φέρνει όμορφα απρόοπτα, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αναπάντεχες συναντήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης και ο Ερμής αυτή την εβδομάδα αλλάζουν ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν και τα δεδομένα μέσα στις σχέσεις, αλλά και στην καθημερινότητα σας. Πιο συγκεκριμένα, από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο εγκαινιάζεται μια πιο έντονη και ερωτική περίοδος για εσάς, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου περίπου. Το σεξ θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας και είναι πιθανό να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία μέσα σε αυτό το διάστημα. Οι επιθυμίες τώρα θα είναι πολύ έντονες και θα δυσκολευτείτε να κάνετε υποχωρήσεις και να συμβιβαστείτε.

Δεν θα λείψουν τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις και είναι εξίσου πιθανό να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ή ανταγωνιστική συμπεριφορά. Καλό θα είναι λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην επιτρέψετε στις εμμονές και τις ανασφάλειες σας να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Σε αυτό θα έχετε σύμμαχο σας τον Ερμή, ο οποίος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07 μέχρι το τέλος του μήνα.

Με τον Ερμή απέναντι σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και κυρίως να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο αντικειμενικό πρίσμα. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για νέες γνωριμίες και επαφές, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να φτάσετε στα άκρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ποσειδώνας από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Ερμή και αυτό σημαίνει ότι το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο ή για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας. Καλείστε να αφήσετε στην άκρη όλα εκείνα που μπορεί να σας είχαν απομακρύνει και να ακούσετε την καρδιά σας.

Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στην Παρθένο αργότερα την ίδια ημέρα θα εγκαινιάσει ένα διάστημα με εντάσεις για εσάς. Οι σχέσεις σας μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα είναι ένα πεδίο μάχης, αφού θα είναι δύσκολο να γίνουν συμβιβασμοί και υποχωρήσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και να προσπαθήσετε να βρείτε μια χρυσή τομή εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τον/ην αγαπημένο/η σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και με την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, αφού δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και φέρνει στην επιφάνεια καχυποψία και σκοτεινές σκέψεις ή ανασφάλειες.

Καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που προσπαθεί με κάποιο να σας χειραγωγήσει. Η εβδομάδα όμως, σύμφωνα με το asibiliou.gr θα σας αποζημιώσει στο κλείσιμο της αφού το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις και μηνύματα ή ευχάριστες εξελίξεις που δεν τις περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να κοινωνικοποιηθείτε, να βγείτε ραντεβού ή να κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δώσει λύσεις σε προβλήματα.

Άση Μπήλιου: Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας ως 16/07/2023 για όλα τα ζώδια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *