Η Γη της Ελιάς: Αυτή παίρνει τη θέση της Μυρτάλης Βρεττάκου

Μπορεί η Μυρτάλη Βρεττάκου να έφυγε, όμως έρχεται άλλη γυναίκα στη θέση της, η οποία -μάλιστα- φέρνει την απόλυτη ανατροπή, στην γη της ελιάς. Ποια είναι αυτή και ποια θα πάρει τη θέση της στο σπίτι και στις καρδιές των συγγενών της;

Η Ιουλία μεγάλωσε την Μυρτάλη σα δικό της παιδί. Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την απώλεια της δικής της κόρης.. Όταν η Μυρτάλη γεννήθηκε, λίγο πριν η Ιουλία είχε χάσει το μωρό της, μετά το ατύχημα με τη μηχανή.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Ευτυχία λέγε, τι έγινε εκείνη τη μέρα…;»

Ο Στάθης δεν είχε ιδέα πως η πρώην του έμεινε έγκυος και πως έκανε τα πάντα, για να κρατήσει αυτό το παιδί νεκρό. Μετά το ατύχημα και την απώλεια της κόρης της, η Ιουλία δε του είπε ποτέ την αλήθεια.

Όσο οι μέρες περνούν, η αγωνία της φουντώνει. Όπως πρώτο αποκάλυψε το Youfly.com, η Ιουλία, μετά από έρευνες, θα ανακαλύψει πως το παιδί της δε πέθανε! Γεννήθηκε σώο και μεταφέρθηκε στη Θσσαλονίκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ευτυχία – Ποιος είναι ο πατέρας;

Ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήρε το μωρό αυτό από την αγκαλιά της Ιουλίας. Η κόρης της θα επιστρέψει στη Μάνη και η συγκίνηση θα είναι τεράστια. Θα πάρει τη θέση της Μυρτάλης, στην οικογένεια Βρεττάκου και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, στην γη της ελιάς..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *