Παγιδευμένοι: Η Αννα βλέπει τον Δημήτρη ζωντανό μπροστά της

 

Παγιδευμένοι: Η Αννα βλέπει τον Δημήτρη ζωντανό μπροστά της

Tο φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1 άφησε τους fans σε σοκ καθώς φαίνεται πως μόλις έξι μήνες μετά το γάμο του ζευγαριού ο Δημήτρης είναι νεκρός και η Άννα κατηγορούμενη για τη δολοφονία του.Παγιδευμένοι: Η Αννα βλέπει τον Δημήτρη ζωντανό μπροστά της

 

Όμως μην ανησυχείτε! Ο Δημήτρης ζει κι εμείς σας αποκαλύπτουμε τι ακριβώς έχει γίνει.

 

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, αρκετές βδομάδες πριν από την προβολή το τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, ότι ο Δημήτρης πεθαίνει οι fans ξεσηκώθηκαν διότι κακά τα ψέματα η παρουσία του Μιχάλη Λεβεντογιάννη ως εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου στους παγιδευμένους έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και αποτελεί ένα από τα βασικά ατού της σειράς.

Μαζί φυσικά με τη χημεία που έχει με την συμπρωταγωνίστριά του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Το να συνεχιστεί η ιστορία στην δεύτερη σεζόν με τον έναν στο χώμα και την άλλη στη φυλακή προφανώς και δεν άρεσε σε κανέναν. Για να μην περάσετε τις διακοπές σας ανησυχώντας σας λέμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Βέβαια για να δούμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας στις οθόνες μας θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο Καλοκαίρι και το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Διότι ξεκινώντας τα νέα επεισόδια θα πιάσουμε την ιστορία από κει που την αφήσαμε, σε κανονικό χρόνο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός καρφώνει τη Καλλιόπη στην αστυνομία

Δηλαδή λίγο μετά το γάμο του Δημήτρη και της Άννας. Θα τους δούμε να αναλαμβάνουν νέες υποθέσεις, να μπλέκουν σε νέες περιπέτειες, να φτάνουν ξανά ένα βήμα πριν από το διαζύγιο κλπ.

Και κάπως έτσι ο χρόνος θα κυλά μέχρι να φτάσουμε στο περιβόητο “έξι μήνες μετά” όπου ο Ανδρέας θα συλλάβει την Άννα και μέσα στην αίθουσα ανάκρισης θα της αποκάλυψε ότι ο φόνος για τον οποίο κατηγορείται είναι αυτός του ίδιου της του άντρα. Τί ακριβώς έχει συμβεί;

 

Λίγα επεισόδια πριν από το φινάλε θα δούμε το Δημήτρη όντως να πυροβολείται πισώπλατα από το νέο αρχιεισαγγελέα του Πειραιά ο οποίος έχει διαδεχτεί στη συγκεκριμένη θέση τον Σταύρο.

 

Ο άνθρωπος αυτός αναλαμβάνει να βγάλει το Δημήτρη απ’ τη μέση με αντάλλαγμα τα χρήματα που χρειάζεται για να χειρουργηθεί η μικρή του κορή στο εξωτερικό και το κάνει, καθαρίζοντας στη συνέχεια τα ίχνη του και φυτεύοντας στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα για το φόνο του.

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος: Η απάντηση για τον τέταρτο κύκλο του Σασμού

Η ίδια η Άννα την οποία έχουμε δει να φτάνει στο γραφείο της με ματωμένα ρούχα και ένα μαχαίρι στην τσάντα, καλύπτει την Λίνα την ανιψιά της, η οποία μαχαίρωσε τον απαγωγέα της και νομίζοντας ότι τον σκότωσε τηλεφωνεί έντρομη στη θεία της, ζητώντας βοήθεια.

Η Άννα αποφασίζει να πάρει την ευθύνη. Κρύβει το μαχαίρι στην γλάστρα του γραφείο της και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δεν προβάλλει καμία αντίσταση όταν ο Αντρέας έρχεται να την συλλάβει.

Όταν όμως εκείνος της αποκαλύπτει το θάνατο του Δημήτρη, το πτώμα του οποίου έχει βρεθεί πεταμένο σε ένα σκουπιδοτενεκέ χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της.

Ουρλιάζει πως είναι αθώα όμως τα στοιχεία είναι εναντίον της. Η Άννα ζητάει να δει το άψυχο σώμα του Δημήτρη όμως ο Ανδρέας της το αρνείται και εκείνη μες το κελί της παραληρεί και βλέπει τον αγαπημένο της ζωντανό δίπλα της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *