Η Γη της Ελιάς: Αυτός εξαφάνισε το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτός εξαφάνισε το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη

Μπορεί ο μπαμπάς της Μυρτάλης να έφυγε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, στην γη της ελιάς, αλλά όλοι συζητούν για αυτόν, κατά καιρούς.Η Γη της Ελιάς: Αυτός εξαφάνισε το παιδί της Ιουλίας και του Στάθη

Ήταν ο μεγαλύτερος στην οικογένεια Βρεττάκου κι αυτός που έπαιρνε τις αποφάσεις.

Τα τέσσερα αδέλφια έχασαν τους γονείς τους από νωρίς. Ο Ιπποκράτης και ο Ιάκωβος ήταν οι δύο μεγαλύτεροι, που σήκωσαν στις πλάτες τους όλα τα βάρη της οικογένειας. Μάλιστα, ο Ιπποκράτης ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης και χώρισε την οικογένεια στα δύο..

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ο μπαμπάς της Μυρτάλης ήταν ένα κάθαρμα και πως θα επηρεάσει και στην τρίτη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, τους πρωταγωνιστές. Πράγματι, ο Ιπποκράτης θα παίξει καταλυτικό ρόλο, στην εξέλιξη της ιστορίας μας..

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο – H Αλεξία απειλεί: «Ή ξεκόβεις μαζί του ή τα λέω στον μπαμπά»

Αναμνήσεις από το παρελθόν θα φουντώσουν. Οι έρευνες θα ξεκινήσουν και θα βγουν κι άλλα πράγματα στη φόρα, ακόμη πιο φρικτά. Ο Ιπποκράτης δεν ήθελε με τίποτα να δει την μικρή του αδελφή, πλάι σε έναν Καπερνάρο. Έτσι, φρόντισε να “εξαφανίσει” το μωρό της και καρπό του έρωτά τους..

 

Η γέννηση του μωρού κι ο άκαρδος Ιπποκράτης

Οι μέρες περνούν και η Ιουλία συνεχίζει να θυμάται το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή. Ήταν έγκυος, όταν πήγε μια βόλτα με τη φίλη της, με τη μηχανή.. Ο έλεγχος χάθηκε, η φίλη έχασε τη ζωή της και η Ιουλία, εννιά μηνών έγκυος, έχασε το μωρό της!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης τα σπάει όλα μία μέρα πριν τον γάμο

Η Ιουλία ήταν ήδη έγκυος, όταν χώρισε από τον αγαπημένο της.. Για αυτό και πήγε στην Αθήνα, με σκοπό να γεννήσει και να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Βέβαια, αυτό δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε..

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας, όχι μόνο γεννήθηκε, αλλά μεγάλωσε και στα χέρια άλλων, υπό την καθοδήγηση του Ιπποκράτη! Η Ιουλία θα το μάθει στην τρίτη σεζόν και θα ξεκινήσει τις έρευνες, για να εντοπίσει την κόρη της.

Φυσικά, σύμφωνα με το youfly.com υπεύθυνος για όλα, είναι ο μπαμπάς της Μυρτάλης. Αλλά, τι να του πει κανείς, εκεί που βρίσκεται;

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *