Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Βικτώρια πίσω από την φωτιά στον Παράδεισο

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Βικτώρια πίσω από την φωτιά στον Παράδεισο

Ο Ντίνος και η Μιράντα βρίσκονται σε απόγνωση και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν τρόπο για να ξανά φτιάξουν τον “Παράδεισο”.Ο Παράδεισος των Κυριών: Σίμος και Βικτώρια πίσω από την φωτιά στον Παράδεισο

 

Μια πλεκτάνη όμως που έχει στηθεί πολύ καλά, θα αρχίσει να ξετυλίγεται και να φέρνει στο φως το αληθινό πρόσωπο και τις προθέσεις του, για την καταστροφική πυρκαγιά.

 

Όπως θα δούμε στο Β κύκλος της σειράς, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, αυτός που θα εμφανιστεί ως από μηχανής θεός και θα βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί ο “Παράδεισος” θα είναι ένα νέο πρόσωπο, ο Σίμος, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλός. Ο Σίμος είναι ανιψιός της Όλγας, ο γιος της αδερφής της, Δωροθέας, την οποία υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Δράκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Πρέπει να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο»

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα με τη σειρά. Η Δωροθέα έρχεται στην Ελλάδα από την Αυστρία, μαζί με τον γιο της τον Σίμο και τον πλούσιο άντρα της, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Νταλιάνης.

Αμέσως δείχνουν ενδιαφέρον, να επενδύσουν κάποια χρήματα στο να φτιαχτεί απ’ την αρχή ο “Παράδεισος” και αυτή η λύση δείχνει να είναι η πιο συμφέρουσα για τον Ντίνο, την οποία φυσικά δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Έτσι μόνο θα γυρίσει η Ειρήνη – Έξαλλη η Ασπασία

 

Έτσι ο Σίμος πατάει το πόδι του στον ¨Παράδεισο” και εκεί γνωρίζετε με την Αμαλία, την οποία αρχίζει να φλερτάρει βάζοντας, σκοπό στη ζωή του να καταφέρει να την κάνει δική του.

Αυτό όμως που κανείς δεν ξέρει, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σήριαλ, είναι η σχέση που έχει ο Σίμος με την Βικτώρια και την εμπλοκή του στην καταστροφή του “Παραδείσου”. Γιατί ο Σίμος με την Βικτώρια ήταν αυτοί που έβαλα να κάψουν το κατάστημα, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *