Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε σοκ – Μαθαίνει ότι έχει κι άλλο παιδί

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε σοκ – Μαθαίνει ότι έχει κι άλλο παιδί

Στο επίκεντρο των εξελίξεων της τρίτης σεζόν θα βρεθεί ο Στάθης Καπερνάρος και τα παιδιά του, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε σοκ – Μαθαίνει ότι έχει κι άλλο παιδί

 

Μία είδηση θα σκάσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει τα δεδομένα και τις ισορροπίες.

 

Ποια αλήθεια έρχεται στο φως και ποιος τον αναζητά;

Οι μέρες περνούν και η Ιουλία συνεχίζει να θυμάται το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή. Ήταν έγκυος, όταν πήγε μια βόλτα με τη φίλη της, με τη μηχανή.. Ο έλεγχος χάθηκε, η φίλη έχασε τη ζωή της και η Ιουλία, εννιά μηνών έγκυος, έχασε το μωρό της!

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: τροχαίο ατύχημα για Άννα και Δημήτρη!

Το μωρό αυτό ήταν καρπός του έρωτά της με τον Στάθη.. Δυστυχώς, τα γεγονότα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν. Ο Ιπποκράτης είχε χωρίσει την αδελφή του από τον αγρότη. Ο Στάθης παντρεύτηκε την Αρετή και μαζί απέκτησαν τον Στέφανο.

Η Ιουλία ήταν ήδη έγκυος, όταν χώρισε από τον αγαπημένο της.. Για αυτό και πήγε στην Αθήνα, με σκοπό να γεννήσει και να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Βέβαια, αυτό δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λέει ψέματα στον Γιώργη – Σε ρήξη το ζευγάρι

Το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας, όχι μόνο γεννήθηκε, αλλά μεγάλωσε και στα χέρια άλλων, υπό την καθοδήγηση του Ιπποκράτη! Η Ιουλία θα το μάθει στην τρίτη σεζόν και θα ξεκινήσει τις έρευνες, για να εντοπίσει την κόρη της.

Τα νέα πως ο Στάθης έχει κι άλλο παιδί, σύμφωνα με το youfly.com θα κάνουν τον γύρο της Μάνης, φέρνοντάς τον σε τεράστια αμηχανία, στην γη της ελιάς. Άραγε, θα δεχτεί το παιδί του, μετά από τόσα χρόνια; Το σοκ του είναι τεράστιο και μη διαχειρίσιμο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *