Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Νικηφόρος ποιος σκότωσε τον πατέρα του

Σασμός: Έτσι θα μάθει ο Νικηφόρος ποιος σκότωσε τον πατέρα τουΟ Νικηφόρος δε θα αργήσει να μάθει τη φρικτή αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Όταν γίνει αυτό, όλα θα αλλάξουν για τον νεαρό πρωταγωνιστή. Ο αγαπημένος του θείος, ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ την μητέρα του και ετοιμάζεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της, είναι ο φονιάς που αναζητά!

Μόνον ο Μανόλης γνωρίζει το ένοχο αυτό μυστικό, χωρίς να το ομολογεί. Την ευθύνη έχει πάρει στις πλάτες του ο Αμερικάνος, ένας αδίστακτος εγκληματίας, ο οποίος θέλει να γλιτώσει από τα χέρια του Καραπάνου.

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος επόμενα επεισόδια : 3 , 4

Βέβαια, αυτό το “παιχνίδι” δε θα κρατήσει για πολύ. Σύντομα θα αποκαλυφθεί πως ο Αμερικάνος σχεδίασε αυτή την ομολογία, έχοντας άλλους σκοπούς. Ο φάκελος του Στεφανή θα ανοίξει ξανά και τίποτα δε θα είναι το ίδιο…

Ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια και θα γίνει άλλος άνθρωπος, στη σειρά Σασμός. Ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε στο περιοδικό TiVi και στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου πως ο χαρακτήρας αυτός θα βάψει τα χέρια του με αίμα. Χαρακτηριστικά, δήλωσε:

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Περιπλανιέται μόνη της, αφού γλιτώνει από του Χάρου τα δόντια

«Από σπόντα θα μάθει ο Νικηφόρος την αλήθεια, στη σειρά Σασμός. Μετά από αυτό το γεγονός, οι σχέσεις του θα κλονιστούν τελείως. Όταν μάθει αυτό που βλέπουμε έναν χρόνο τώρα, ο Νικηφόρος θα αντιδράσει όπως έχει μάθει να αντιδρούν οι άντρες του χωριού του. Όταν κάποιος έχει μια διαφωνία με κάποιον άλλον, βγαίνουν τα κουμπούρια».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *