Σασμός: Η Ρέα παίρνει μακριά τον Φαρμάκη-Η σκηνή που θα συγκλονίσει

 

Σασμός: Η Ρέα παίρνει μακριά τον Φαρμάκη-Η σκηνή που θα συγκλονίσει

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει και ο Ευθύμης μαζί με το Βαγγέλη οδηγούν τον Γαλετάκη, σε ένα απόμερο μέρος με σκοπό να το σκοτώσουν.Σασμός: Η Ρέα παίρνει μακριά τον Φαρμάκη-Η σκηνή που θα συγκλονίσει

Την ώρα που ο Βαγγέλης είναι έτοιμος να πατήσει την σκανδάλη το όπλο παθαίνει εμπλοκή και ο Γαλετάκης βρίσκει ευκαιρία να ξεφύγει.

Χωρίς να χάνει χρόνο σπεύδει στην Αιμιλία και της αποκαλύπτει όλα όσα συνέβησαν και πως ο Φαρμάκης ήταν υπεύθυνος για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αντώνη. Ο Παύλος που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο γραφείο της Αιμιλίας παθαίνει σοκ στο άκουσμα όλων αυτών, ενώ η Ντίνα συλλαμβάνει το Βαγγέλη.

Κι ενώ βγαίνει ένταλμα σύλληψης και για το Φαρμάκη, εκείνος στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς κρύβεται σε ένα κελάρι. Οι ώρες όμως εκεί παίρνουν δραματικά αφού ο Ευθύμης καταρρέει από το βάρος των ενόχων του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο, θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια»

Ακόμη μία φορά βυθίζεται στις παραισθήσεις βλέποντας μπροστά του όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει. Μην αντέχοντας άλλο τις ενοχές τηλεφωνεί στον Παύλο αποκαλύπτοντας του που βρίσκεται και του ζητάει να συναντηθούν.

Αν και ο Παύλος αρχικά ξαφνιάζεται παίρνει το όπλο και πηγαίνει να βρει τον άλλοτε κολλητό του. Μόλις οι δυο άντρες συναντιούνται ο Παύλος σημαδεύει τον Φαρμάκη, με το όπλο του έτοιμος να τον εκδικηθεί για το κακό που προκάλεσε την οικογένειά του.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

Τελικά όμως το μετανιώνει λέγοντας στον Ευθύμης ότι η μεγαλύτερη τιμωρία για εκείνον είναι να σαπίσει στη φυλακή. Τότε, μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο Φαρμάκης βγάζει το όπλο του και λέει στον Παύλο πως αν δεν τον σκοτώσει, θα τον πυροβόλησε εκείνος και μετά σειρά θα έχει η Μαρίνα.

Τότε ο Παύλος τρελαίνεται, αρπάζει ένα μαχαίρι και το καρφώνει με δύναμη στο κορμί του Φαρμάκη. Ο τελευταίος αφήνει αιμόφυρτος την τελευταία του πνοή με τη Ρέα να εμφανίζεται εκεί για να τον πάρει μαζί της. Λίγο αργότερα ο Παύλος συνειδητοποιεί πως το όπλο του Ευθύμη δεν είχε σφαίρες και παθαίνει σοκ.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *