Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Την παρατάει η κόρη της

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Την παρατάει η κόρη της

Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται ένα προς ένα, και η ίδια έρχεται σε δεινή θέση στον τρίτο κύκλο της σειράς,Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Την παρατάει η κόρη της

 

Η Γη της Ελιάς. Η σύζυγος του Δημοσθένη κουβαλάει -ως γνωστόν- ένα μεγάλο μυστικό, η αποκάλυψη του οποίου θα φέρει τρομερές ανατροπές στην συνέχεια της σειράς.

Αυτό έχει να κάνει με την κόρη της, Ειρήνη, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι κόρη του Δημοσθένη. Η μικρή θα μάθει όλη την αλήθεια για τον βιολογικό της πατέρα, συνειδητοποιώντας παράλληλα ότι είναι αδέρφια με το Φίλιππο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τί φοβάται η Φανή;

Η στάση της μάλιστα απέναντι στην μητέρα θα είναι πολύ και απροσδόκητα σκληρή αφού της διαμηνύει ότι δεν θέλει να της ξαναμιλήσει… Την παρατάει και φεύγει, μην θέλοντας να την ξαναδεί μπροστά της. Τουλάχιστον μέχρι να μαζέψει τα… κομμάτια της.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό για την Ασπασία, ο Δημοσθένης θα κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δραματική. Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε, όταν μάθει τα μαντάτα… Σε έξαλλη κατάσταση διαλύει ότι βρίσκεται μπροστά του, κάνοντας την Ασπασία να τρέμει…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *