Σασμός: Φιάσκο η συγκατοίκηση – Στα μαχαίρια νύφη και πεθερά

Κι όμως, η συγκατοίκηση αυτή ανάμεσα σε Αργυρώ και Καλλιόπη, προβλέπεται εκρηκτική, στη σειρά Σασμός. Νύφη και πεθερά δε τα βρίσκουν καθόλου. Ο Αστέρης προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά δε τα καταφέρνει.

Οι μέρες περνούν και όλα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η Αργυρώ και η Καλλιόπη δε τα βρίσκουν εύκολα, όσον αφορά στην ανατροφή του παιδιού. Η Καλλιόπη θέλει να μεγαλώσει τον Πετράκη, με βάση τις δικές τις αντιλήψεις και πεποιθήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Επεισόδια 18,19,20 Γ Κύκλος

Μια μέρα, τον παίρνει για μια βόλτα στο βουνό και ξεχνά να επιστρέψει στην ώρα της. Η Καλλιόπη και το μωρό περνούν ξέγνοιαστα, αγνοώντας πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν τρελαθεί από τον φόβο τους.

Όταν επιστρέφουν σπίτι, η Αργυρώ ξεσπά και φωνάζει στον Αστέρη πως η συγκατοίκηση αυτή πρέπει να τελειώσει άμεσα, στη σειρά Σασμός. Μάλιστα, του ξεκαθαρίζει πως εάν δε συνετίσει τη μητέρα του, τότε δε θα ξανά φέρει το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά στη φυλακή;

Η Καλλιόπη τρελαίνεται και την κατηγορεί. Μάνα και γιος έχουν να κάνουν μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Άραγε, θα βγάλουν άκρη, ή η Αργυρώ θα τα μαζέψει όλα και θα γυρίσει στο πατρικό της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *