Παράδεισος Κυριών: Το φρικτό παρελθόν της Όλγας, στο φως

Μετά τον θάνατο του Αποστόλη, όλα αλλάζουν ριζικά. Το παρελθόν της Όλγας της χτυπά την πόρτα και τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο, στον Παράδεισο των Κυριών. Πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα και τι θα βασανίσει την Όλγα, στην δεύτερη σεζόν της σειράς;

Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, θα την ταράξει. Η αδελφή της, η Δωροθέα, την οποία θα υποδυθεί η Ειρήνη Δράκου, επικοινωνεί με την Όλγα και της ζητάει να μιλήσουν ανοιχτά, μετά από καιρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα είναι ξανά μαζί ο Λεωνίδας και η Άννα;

Οι δυο τους έχουν χαθεί εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να κρατήσουν επαφές. Η Δωροθέα το είχε σκάσει από το σπίτι, για να κυνηγήσει τον μεγάλο της έρωτα, γεγονός που έκανε τους γονείς της να την αποκληρώσουν.

Ο Αποστόλης, για να εκδικηθεί την Όλγα, περνά όλη της την περιουσία στην αδελφή της, θεωρώντας πως εκείνη -χωρίς λεφτά και μέλλον- δε θα της επιστρέψει δεκάρα. Μόνο που, τα γεγονότα δεν εξελίσσονται έτσι..

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη θα κάνει τα πάντα για να γίνει αυτός ο γάμος

Η Δωροθέα επιστρέφει στην Αθήνα και φέρνει στη φόρα το παρελθόν της Όλγας, ανατρέποντας τα δεδομένα, στον Παράδεισο των Κυριών. Οι δυο αδελφές θα λογαριαστούν πολύ άσχημα για τα περιουσιακά τους στοιχεία, αλλά και για όλα όσα τις χώριζαν τόσα χρόνια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *