Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Κριός
Επικοινωνείς με περισσότερο κέφι και διασκεδάζεις περισσότερο, τώρα που ο Ερμής διασχίζει τον δημιουργικό σου τομέα. Η στάση σου είναι εξαιρετικά θετική, και εσύ παρουσιάζεσαι εξωστρεφής και ανανεωμένη. Σήμερα έχεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι στην δουλειά, το σπίτι, τα οικονομικά σου. Οι στόχοι σου αρχίζουν να επιτυγχάνονται. Έχεις μεγαλύτερη πίστη στους ανθρώπους τώρα αλλά και στις ιδέες σου. Δεν θα σε απογοητεύσουν αυτή τη φορά…

Ταύρος
Από τώρα και μέχρι τις 28 Ιουλίου, θα ψάχνεις περισσότερη ασφάλεια. Και όλα δείχνουν πως τελικά θα την βρεις. Λαχταράς την ειρήνη και θέλεις η καθημερινότητά σου να είναι πιο σταθερή, από ό,τι ήταν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία με την οικογένεια σήμερα γίνεται με ευκολία και έχει ροή. Σήμερα νιώθεις ιδιαίτερα αισιόδοξη. Είσαι έτοιμη για μια σημαντική ανακάλυψη; Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, την υγεία και αλλά και τις ρομαντικές σχέσεις σου. Θα έχεις τεράστιες ευκαιρίες για αυτοέκφραση σήμερα. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Δίδυμοι
Ο Ερμής κατευθύνεται σήμερα στον ηλιακό 3ο οίκο σου και μέχρι τις 28 Ιουλίου επικοινωνείς, συνδέεσαι και κινείσαι περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Είσαι ομιλητική, εκφραστική, ενδιαφέρουσα και διαδραστική. Είσαι διατεθειμένη να προσεγγίσεις τους άλλους. Οι ενέργειες του σήμερα σου δείχνουν πως προχωράς μπροστά. Είναι πιο εύκολο τώρα να δεις τι ακριβώς θέλεις. Τι εκτιμάς και τι όχι. Τώρα θα δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου.

Καρκίνος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα, κάτι που είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για τα οικονομικά σου ζητήματα και τα θέματα ασφάλειας σου. Έχεις εξαιρετικές ιδέες για να βγάλεις χρήματα. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να
αναπτύξεις ταλέντα, να ανακαλύψεις νέα χόμπι που σε τραβάνε ή και για να εδραιωθείς σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Σήμερα έχεις αυξημένη αισιοδοξία και το να βοηθάς τους άλλους σε κάνει να περνάς καλύτερα.

Λέων
Ο Ερμής ξεκινά σήμερα τη διέλευσή του στο ζώδιο σου και η λήψη αποφάσεων είναι πιο απλή κατά την παραμονή του εκεί μέχρι και τις 28 Ιουλίου. Είναι μια περίοδος που είσαι πιο προσεκτική, συλλέγεις πληροφορίες, σκέφτεσαι, προγραμματίζεις το μέλλον, και συνδέεσαι πιο αυθόρμητα με τους άλλους. Σήμερα η αυτοπεποίθησή σου είναι ψηλά, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα και τους στόχους της πορείας ζωής σου. Μέσω της θετικής σκέψης, μαθαίνεις πως να αξιοποιείς την εμπειρία και την προσωπική σου σοφία για να φτάσεις στις υψηλότερες δυνατότητες σου.

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 6 έως 12 Αυγούστου 2018)

Παρθένος
Ο Ερμής μετακομίζει στο ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 28 Ιουλίου, φέρνοντας λίγη αυτοκριτική διάθεση στη ζωή σου. Αυτή η διέλευση προκαλεί την ανάγκη ή την επιθυμία να κοιτάξεις τον κόσμο γύρω σου λίγο διαφορετικά. Είσαι πιο στοχαστική και λιγότερο αποφασιστική, χρειάζεσαι χρόνο για να αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και ιδέες. Συναισθηματική πεποίθηση είναι σήμερα ισχυρή. Οι φίλοι είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένοι ή υποστηρικτικοί. Η προοπτική σου αλλάζει με ισχυρούς, θετικούς τρόπους και είναι πιθανό να θέλεις να μοιραστείς τις ιδέες και τις αιτίες σου με άλλους.

Ζυγός
Ο Ερμής μετακομίζει στον τομέα της κοινότητας σου σήμερα και μέχρι τις 28 μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερα τη συνομιλία με φίλους και να βρεις νέες ιδέες και προοπτικές. Οι σκέψεις σου είναι καινοτόμες καθώς αναζητάς κάτι νέο, προοδευτικό και μοναδικό για να σκεφτείς ή να εστιάσεις την προσοχή σου. Σημειώνεις πιο εύκολα ιδέες και ενδιαφέρεσαι για ειδικούς σκοπούς. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να αισθανθείς ότι έχεις σκοπό μέσω των συναισθηματικών σου προσκολλήσεων ή της υποστήριξης των άλλων. Η πίστη στον εαυτό σου είναι υψίστης σημασίας τώρα και ευτυχώς έρχεται φυσικά αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός
Ο Ερμής κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα και οι επικοινωνίες σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο απ’ ότι συνήθως. Είσαι λίγο πιο προσεκτική με αυτά που λες κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου και αυτό είναι λογικό, αφού αν κάνεις λάθος θα πρέπει να λογοδοτήσεις για τα λεγόμενά ή τα πιστεύω σου. Αυτή τη στιγμή κάνεις λεπτομερή σχέδια για μακροπρόθεσμους στόχους και την καριέρα σου. Η σημερινή μέρα φέρνει καλή ενέργεια για να συνδεθείς με το σύντροφο σου. Αντιλαμβάνεσαι πως οι ιδέες σας είναι παρεμφερείς και θέλετε να αντιμετωπίσετε τα μεγαλύτερα ζητήματα της καθημερινότητά σας με παρόμοιο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και η εξωτερική τους εμφάνιση! Ποια χαρακτηριστικά προδίδουν το ζώδιό τους;

Τοξότης
Ο Ερμής κινείται στον τομέα της ανώτερης σκέψης και του πνεύματος σήμερα, δημιουργώντας έτσι την τέλεια στιγμή για να εξερευνήσεις ολοκαίνουργιες ιδέες. Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και θέλει λίγο έξτρα ενθουσιασμό και αυθορμητισμό για να το κρατήσεις ενεργό κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Η ρουτίνα δεν σου είναι πολύ ικανοποιητική τις επόμενες βδομάδες. Υπάρχει καλή ενέργεια για ζεστασιά και κατανόηση σε μια στενή προσωπική σχέση.

Αιγόκερως
Ο Ερμής κινείται σήμερα στον τομέα τη οικειότητας σου, δημιουργώντας σου μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα μυστήρια της ζωής. Το μυαλό σου είναι εξαιρετικά ανοιχτό κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, που θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουλίου. Μπορεί κάλλιστα να μάθεις πολλά για τα εσωτερικά σου κίνητρα, τις παρασκηνιακές δραστηριότητες και τα μυστικά, καθώς διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και αναζητάς το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων. Σήμερα είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συνδεθείς και να αλληλεπιδράσεις με τους άλλους και μάλιστα με με ικανοποιητικούς τρόπους.

Υδροχόος
Ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της συνεργασίας. Σήμερα και μέχρι τις 28 Ιουλίου απολαμβάνεις να μοιράζεσαι και να ακούς ιδέες. Μπορείς να μάθεις πολλά μέσα από συνομιλίες της ημέρας. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να νιώσεις υποστήριξη, για να ανακαλύψεις βαθύτερα συναισθήματα και να ακούσεις τις ανάγκες σου.

Ιχθύες
Ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δεις και να επεξεργαστείς τις λεπτομέρειες που μπορεί να παρέλειψες σε άλλες περιόδους. Έχεις την τάση να κάνεις λίστες και σχέδια κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Σύλλεξε πληροφορίες για να βοηθήσεις τους άλλους ή και τον εαυτό σου. Με τις σημερινές διελεύσεις νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Λαμβάνεις υπέροχη υποστήριξη για δημιουργική εργασία, ενδιαφέρουσες συνομιλίες και συνδέσεις.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *