Η λίστα της ντροπής: Τα top 5 τεμπέλικα ζώδια!

 

Η λίστα της ντροπής: Τα top 5 τεμπέλικα ζώδια!

Μήπως είσαι ηδονιστής του καναπέ; Μήπως το κρεβάτι είναι φτιαγμένο και για να ατενίζεις με ελπίδα το ταβάνι; Μήπως όταν βλέπεις ανθρώπους γύρω σου να χτυπιούνται μέσα στην καλή χαρά, αναρωτιέσαι που στο καλό το βρίσκουν το κέφι και την ενέργεια; (αλλά κυρίως, το κέφι).

Ε, τότε είσαι δικός μας! Ανήκεις στην top πεντάδα με τα πιο τεμπέλικα ζώδια! Μην έχεις ενοχές για αυτό, ούτε κι εμείς έχουμε. Ούτε να το πάρεις κατάκαρδα! Ας πούμε ότι δεν είσαι τεμπελάκος, αλλά είσαι απλά σε power saving mode!

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Λεφάκης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15/01/2024 ως 21/01/2024 – Εβδομάδα σταθμός για όλα τα ζώδια

Ο Ταύρος, ο Καρκίνος, ο Λέων, ο Ζυγός κι ο Ιχθύς, είναι τα πέντε ζώδια που βάλαμε στην κορυφή! Ο Ταύρος, θέλει να διατηρεί την ενέργεια του, ο Καρκίνος, μερικές φορές, απλά κλείνει το διακόπτη. Ο Λέων, αν δεν περνάει καλά, δεν κουνάει μήτε δάχτυλο, ο Ζυγός μπορεί και να ξεχάσει ότι υπάρχει, ενώ ο Ιχθύς θα κοιτάξει πως να λουφάρει από οποιαδήποτε μορφή δράσης, για όσο θέλει να μπει σε sleeping mode!

Διαβάστε Επίσης  Πώς να τον κατακτήσετε από την πρώτη στιγμή ανάλογα με το ζώδιο του

Τόσο απλά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *