Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

 

Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

Ένα ακραίο τροχαίο θα διαλύσει τη ζωή της Βασιλικής, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

 

Το συνταρακτικό αυτό νέο θα ηχήσει σε όλη την Κρήτη και τίποτα δε θα είναι το ίδιο ξανά, για κανέναν.. Η Βασιλική χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και όλα τελειώνουν, μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος βρίσκονται στο σπίτι, αντιμέτωποι. Ο Νικηφόρος έχει μάθει πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του, έχει πάρει το όπλο και είναι έτοιμος να πυροβολήσει τον άντρα που θεωρούσε σαν μπαμπά του, μετά την απώλεια του Στεφανή.Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Μαργαρίτα: «Η Αθηνά δεν μπήκε στον πειρασμό να ενδώσει»

Η Βασιλική τρέχει να τους προλάβει, αλλά δε τα καταφέρνει. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, συγκρούεται με ένα άλλο όχημα και χάνει τις αισθήσεις της. Το ατύχημα αυτό την οδηγεί στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση.

Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Τη Βασιλική, μετά το τροχαίο, εντοπίζει ένας περαστικός και καλεί αμέσως βοήθεια, στη σειρά Σασμός. Μόλις η αστυνομία φτάνει, τη βλέπει μέσα στα αίματα, πάνω στο τιμόνι..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης γίνεται σερβιτόρος – Νέοι μπελάδες

Όσο η Βασιλική μεταφέρεται στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, ένας πυροβολισμός ακούγεται στο σπίτι της. Άραγε, ο Νικηφόρος πρόλαβε να σκοτώσει τον Μαθιό; Όλα κρέμονται από μια κλωστή..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *