Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Βυθίζεται στο πένθος η Μαρίνα

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Βυθίζεται στο πένθος η Μαρίνα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Μαρίνα στο γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» καθώς χάνει τελικά το μωρό της από το σύνδρομο Έντουαρντς.Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Βυθίζεται στο πένθος η Μαρίνα

Οι ανησυχίες της Μαρίνας και του Μάνου τελικά θα επαληθευτούν. Το μωρό τους πάσχει από το σύνδρομο Έντουαρντς. Η Μαρίνα ενώ βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της νιώθει κάποια στιγμή έντονους πόνους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13

Ο Μάνος τη μεταφέρει στο νοσοκομείο κι εκεί οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι το μωρό της έχει πεθάνει. Αμέσως οι γιατροί τη βάζουν στο χειρουργείο και της αφαιρούν το νεκρό έμβρυο.

 

Η Γη της Ελιάς – Spoiler γ’ κύκλου: Βυθίζεται στο πένθος η Μαρίνα- Η είδηση που την διαλύει.

 

Από την ώρα που η Μαρίνα μαθαίνει ότι το παιδί της είναι νεκρό βυθίζεται στο πένθος. Ο Μάνος είναι συνεχώς δίπλα της και προσπαθεί να μοιραστεί το πόνο μαζί της. Παράλληλα καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες ώστε η αγαπημένη του να σταθεί ξανά στα πόδια της τονίζοντας της πως θα έρθουν καλύτερες μέρες στη ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτό είναι το επόμενο θύμα του Δημοσθένη

Αλλά η Μαρίνα δεν θέλει να ακούσει κουβέντα. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση της χειροτερεύει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *