Η Γη της Ελιάς: Τι μέρος του λόγου είναι τελικά ο Παρασκευάς;

 

 

Η Γη της Ελιάς: Τι μέρος του λόγου είναι τελικά ο Παρασκευάς;

Φαίνεται ότι ο Παρασκευάς θα ξεφύγει στον τρίτο κύκλο της σειράς, Η γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Τι μέρος του λόγου είναι τελικά ο Παρασκευάς;

 

Μπορεί η Ειρήνη να εκδηλώνει θερμά το ενδιαφέρον της στο νεαρό, αλλά εκείνος δεν έχει μάτια για την ξαδέλφη της Βασιλικής.

Μετά τον πνιγμό της ηρωίδας, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Όλοι θα τρομοκρατηθούν, θα πάνε στο νοσοκομείο, θα κάνουν τα πάντα, για να δουν ξανά τη Βασιλική χαμογελαστή. Μόνο που.. τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν και τόσο “ειρηνικά” ανάμεσα στο ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης        Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Κορίνα έξαλλη – αναβάλλει τον γάμο

Ο Φίλιππος θα χρειαστεί να επιστρέψει στον στρατό και οι μέρες του εκεί, θα είναι δύσκολες. Για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του, θα στηριχτεί στον καλύτερό του φίλο, για ακόμη μια φορά. Ο Παρασκευάς είναι ένας νεαρός με χιούμορ και τρέλα. Θέλει να περνά καλά και να «πειράζει» διαρκώς τους γύρω του. Βέβαια, ο Φίλιππος αυτό δε το καταλαβαίνει και παίρνει σοβαρά τα λεγόμενά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ξεκινάει να δουλεύει στην ταβέρνα, αλλά…

Όπως όλα δείχνουν, ο Παρασκευάς θα γίνει η πέτρα του σκανδάλου για Φίλιππο και Βασιλική, στην γη της ελιάς. Θα δηλητηριάσει τον φίλο του, και θα φλερτάρει έντονα τη Βασιλική, φέρνοντας σε φρικτή θέση τον φίλο του.

Νέοι καυγάδες κι εντάσεις θα ξεσπάσουν ανάμεσα στο ζευγάρι, εξαιτίας του Παρασκευά. Άραγε, ποιος είναι ο σκοπός του; Είναι όλα αστειάκια και πλάκες, ή έχει άλλον σκοπό; Κανείς δε θα μάθει αμέσως…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *