Αυτή Η Νύχτα Μένει: Απόψε το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο

 

Αυτή Η Νύχτα Μένει: Απόψε το τελευταίο καθηλωτικό επεισόδιο

Απόψε πέφτει αυλαία στο «Όνειρο» και στη σειρά του Alpha, Αυτή η Νύχτα μένει, και το τελευταίο επεισόδιο αναμένεται καθηλωτικό, γεμάτο εξελίξεις και ανατροπές. Ποιοι βρίσκουν λύτρωση και ποιοι παίρνουν αυτό που πραγματικά τους αξίζει;

 

Τι θα δούμε απόψε στο τελευταίο επεισόδιο του Αυτή η Νύχτα Μένει

Ο Στρατής είναι σαν αγρίμι, τους έχει διώξει όλους από δίπλα του. Ο Χρήστος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει μια για πάντα μαζί του και πηγαίνει στο μαγαζί. Και οι δυο καταλαβαίνουν ότι αυτή τη φορά θα τελειώσουν όλα. Η Βρεττώ είναι στη φυλακή μετά την ομολογία της για το φόνο του Νώντα και ο Γιώργης με τη Νίτσα δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ρηνιώ βιάζεται – Κόλαση στο Κιάρι

Η Ζέτα στο νησί, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στον έρωτα του Σταύρου και αποφασίζει να γυρίσει πίσω στον Στρατή. Η Μυρτούλα και ο Πόντικας είναι επιτέλους μαζί. Ο Θοδωράκης επέστρεψε στην αγκαλιά της Διαμάντως.

Η οικογένεια του Στέλιου έχει καταστραφεί και είναι ολομόναχος. Ο Αλέξανδρος δέχθηκε τη μετάθεση που του πρόσφερε ο Στέλιος και ο Ντίνος έμεινε πίσω προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του. Ο Τάσος γύρισε στην Αυστραλία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Η Θοδώρα καθυστερεί το σιάξιμο, θα κυριευτεί από διάφορα δαιμόνια»

Η Φωτεινή είναι στην Αθήνα μαζί με τη Μαρία για μια καλύτερη ζωή. Η Εύη έφυγε με τον Άλκη. Η Βάσω αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία. Ο παπα Ντανίλος πολεμά με τις τύψεις και τις ενοχές.

 

 

Ο Ρευματάς κέρδισε τις εκλογές και πρότεινε στη Νίκη να είναι μαζί του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *