Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία επιστρέφει στην τρίτη σεζόν

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία επιστρέφει στην τρίτη σεζόν

Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα επιστρέψει η Ευτυχία στην τρίτη σεζόν της σειράς ” Η γη της ελιάς”.Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία επιστρέφει στην τρίτη σεζόν

 

Πράγματι την είδαμε να μαζεύει όλα της τα πράγματα και να φεύγει στη Γερμανία, για να καταφέρει να σωθεί. Εκεί την περιμένουν οι γονείς του Κουράκου, οι οποίοι της εξασφαλίζουν σπίτι και δουλειά.

Οι μέρες περνούν και κανείς δεν έχει νέα της. Η Ευτυχία ζει μακριά και δεν έχει ιδέα για αυτό που ξεσπά στη Μάνη. Τα νέα για τη δολοφονία του Ανέστη παίρνουν φωτιά και ο Κουράκος κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα απογίνει η Αθηνά μετά τη φυλακή;

Οι μέρες περνούν και φυσικά η Άννα δεν σταματά να ενημερώνει την ευτυχία για όσα συμβαίνουν στο χωριουδάκι τους. Επομένως, δεν αποκλείεται να δούμε την Ευτυχία να επιστρέφει -κατά κάποιον τρόπο- στην τρίτη σεζόν της σειράς η γη της ελιάς..

Η ίδια θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τον Κουράκο από τον εξευτελισμό. Εκείνος όσο και αν δεν θέλει να μαθαίνει νέα της, δυστυχώς δεν το καταφέρνει. Μέσα στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς η Ευτυχία θα θα κάνει ένα μικρό comeback και θα φέρει τη μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε Επίσης  To προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω εκθέτει την Ιουλία στον…

Η συνέχεια επί της οθόνης.Η Γη της Ελιάς

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *