Ο Παράδεισος των Κυριών: Συνεχίζονται οι ανατροπές-Ο Ντίνος καταστρέφει τη Βικτώρια

Ο Πασχάλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει μετανιώσει οικτρά που βοήθησε τη Λιζέτα να εξαπατήσει τον Ντίνο. Παρόλο που εκείνη τον απειλεί να μην αποκαλύψει σε κανέναν την αλήθεια και ειδικά στον πρώην άντρα της, ο νεαρός κυριεύεται από τύψεις. Ο Πασχάλης πηγαίνει να βρει τον Ντίνο και του αποκαλύπτει πως η Λιζέτα τού έχει πει ψέματα πως η μικρή Ειρηνούλα είναι κόρη του και ότι τη βοήθησε να υιοθετήσει το κοριτσάκι από το’Ιδρυμα της Βικτώριας. Στο άκουσμα της είδησης, ο Ντίνος σοκάρεται και ξεσπάει κατά του Πασχάλη. Ο τελευταίος προσπαθεί να του εξηγήσει πώς έγιναν τα πράγματα, ενώ του αναφέρει ότι η Λιζέτα ταν απειλεί πως Θα τον κλείσει στη φυλακή.

Τότε, ο άντρας τού ζητάει να ηρεμήσει και του υπόσχεται πως δεν πρόκειται να επιτρέψει να του συμβεί κάτι. Στη συνέχεια, ο Ντίνος, εξοργισμένος, βρίσκει τη Λιζέτα και τπς αποκαλύπτει ότι τα ξέρει όλα. Τσακώνεται μαζί της, καθώς την κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε με τον χειρότερο τρόπο χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα παιδί! Εκείνη τα αρνείται όλα, αλλά φοβάται ότι ο Ντίνος θα την καταγγείλει στην Αστυνομία. Οι ώρες περνούν και ο τελευταίος συναντάει τη Μιράντα και της εξηγεί όλα όσα έχουν συμβεί. Της εξομολογείται, όμως, πως έχει δεθεί με τη μικρή και της εκφράζει την επιθυμία του να πάνε μαζί στην Αμερική ώστε να καταφέρει να βγάλει το διαζύγιο με τη Λιζέτα.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η τελευταία πάνω στην ταραχή της παρατάει το κοριτσάκι στο’Ιδρυμα και εξαφανίζεται. Η πολύωρη απουσία τους ανησυχεί τον Ντίνο, ο οποίος πιστεύει ότι η Λιζέτα έχει πάρει το παιδί και έχει επιστρέψει στην Αμερική.Όμως εκείνη παραμένει στην Ελλάδα και κρύβεται. Την επομένη, ο Ντίνος αποφασίζει πως έφτασε η στιγμή να λογαριαστεί μια και καλή με τη Βικτώρια. Πηγαίνει, λοιπόν, στο’Ιδρυμα και αφού της αποκαλύπτει ότι ξέρει τα πάντα την απειλεί ότι θα την κλείσει στη φυλακή. Ακόμα, της λέει πως είναι σίγουρος ότι είχε άμεση εμπλοκή και με την υιοθεσία του παιδιού που είχε φέρει στον κόσμο η Μιράντα πριν από χρόνια. Παρόλο που εκείνη τρομοκρατείται από τις απειλές του, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Όμως ο Ντίνος είναι αποφασισμένος να την ξεσκεπάσει και έτσι πηγαίνει στον Γιαμμαλή και του αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει. Ο αστυνόμος πείθεται από τους ισχυρισμούς του και βγάζει ένταλμα έρευνας για το ‘Ιδρυμα αλλά και την ίδια τη Βικτώρια. Το γεγονός αυτό πανικοβάλλει τη γυναίκα, η οποία νιώθει τον κλοιό να στενεύει γύρω της. Παράλληλα, η Αμαλία, μετά την αποβολή, επιθυμεί να αλλάξει τη ζωή της. ‘Ετσι, λοιπόν, ανακοινώνει στον Πάρη πως θέλει να δώσει τέλος στον γάμο τους!’Οπως είναι φυσικό, ο νεαρός αναστατώνεται, αλλά η Αμαλία δεν κάνει πίσω. Μάλιστα, ανακοινώνει την απόφασή της και στον πατέρα της, ο οποίος της ξεκαθαρίζει πως, αυτή τη φορά, θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη στηρίξει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *