Σασμός – Σοκ: Η Ντίνα μαθαίνει για το φόνο και φυλακίζει τον…

 

Σασμός – Σοκ: Η Ντίνα μαθαίνει για το φόνο και φυλακίζει τον…

Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στο Σασμό, καθώς η Ντίνα θα μάθει τα πάντα για το φόνο, και φυλακίζει τον Βαγγέλη.Σασμός – Σοκ: Η Ντίνα μαθαίνει για το φόνο και φυλακίζει τον…

Η Ντίνα αποτελεί πράγματι μία τραγική φιγούρα στο Σασμό, αν αναλογιστεί κανείς ότι αναγκάζεται και φυλακίζει τον Βαγγέλη για το φόνο, ένα άτομο που είναι ερωτευμένη και αγαπά, προκειμένου να τον γλυτώσει και από τον ίδιο του τον εαυτό. Το κάνει για το καλό του και ο ίδιος το ξέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος λέει στην Χάιδω πως ο Αλέξης είναι τρελός

 

Η Ντίνα φυλακίζει τον Βαγγέλη για το φόνο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, όλα ξεκινούν από τη στιγμή που βρίσκει στο σπίτι του Βαγγέλη ένα μπλουζάκι με αίματα. Το στέλνει κατευθείαν για έλεγχο, και μόλις της επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για το αίμα του Ξαξίρη, του άντρα που βρέθηκε θαμμένος στα Γιάννενα πάει στον Βαγγέλη.

«Σε αγαπούσα και δεν ήθελα να σε χάσω. Προσπάθησα πολλές φορές να το κόψουμε αλλά δεν τα κατάφερα. Αν με αφήσεις ελεύθερο, δεν σου υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω. Αφήνω σε εσένα την απόφαση», της λέει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: αποκάλυψη-καταστροφή για τον Αλέκο από τον γιό του!

 

Τότε η Ντίνα φορώντας του χειροπέδες, του απαντά πως «Νομίζω πως ο εαυτός σου είναι πιο επικίνδυνος για εσένα. Και επειδή και εγώ σε αγάπησα, τουλάχιστον έτσι θα έχω μία ελπίδα πως θα καταλάβεις τι έκανες, και θα προσπαθήσεις να αλλάξεις».

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *