Σασμός: Το σεναριακό λάθος που λίγοι πρόσεξαν

 

 

Σασμός: Το σεναριακό λάθος που λίγοι πρόσεξαν

Ελάχιστοι τηλεθεατές πρόσεξαν το συγκεκριμένο σεναριακό λάθος, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Το σεναριακό λάθος που λίγοι πρόσεξαν

 

Λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν ο Αστέρης και η μητέρα του είχαν μία συζήτηση, γύρω από τη συγκατοίκηση με την Αργυρώ και τον μικρό Πετρή.

 

Η Καλλιόπη πέταξε στα σύννεφα, όταν ο Αστέρης της ανακοίνωσε πως η Αργυρώ θα πάρει το παιδί και θα μείνουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο ξεκαρδιστικό παραλήρημα η Καλλιόπη άρχισε να λέει πως θα φροντίζει το μωρό όπως φρόντιζε τον Αστέρη και τον Μαθιό, όσκ ήταν μικρά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα συλλαμβάνει την Αρετή μετά από μήνυση

Πάνω στην κουβέντα γύρισε και είπε στον γιο της πως έχει φυλάξει σε μία “σίδεροκασέλα” κάποια μωρουδιακά ρουχαλάκια από τότε που ο Αστέρης και ο αδερφός του ήταν μωρά.

 

Το σεναριακό λάθος, στη σειρά Σασμός

 

Η λεπτομέρεια που ελάχιστοι πρόσεξαν και έσπευσαν να σχολιάσουν μέσω της πλατφόρμας του twitter είναι πως δεν γίνεται να έχει σωθεί η συγκεκριμένη κασέλα με τα μωρουδιακά ρούχα, από τη στιγμή που το σπίτι της Καλλιόπης κάηκε ολοσχερώς πριν από λίγα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς – Η Μαρίνα δικάζει: «Την βασάνιζε ο τρελός»

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως, όταν πήρε φωτιά το σπίτι της Καλλιόπης, τίποτα δεν έμεινε όρθιο.. άγνωστο το που είχε φυλάξει αυτή την κασέλα με αποτέλεσμα να σωθεί μία ολόκληρη “προίκα” από μωρουδιακά ρουχαλάκια..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *