Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Αση Μπήλιου

 

Ο Ιούλιος μας υποδέχεται με ανεβασμένη διάθεση και σημαντικές ευκαιρίες, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Δίας από τον Ταύρο θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη εξάγωνου με τον Ήλιο και τον Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου. Το Σάββατο λοιπόν είναι η ιδανική ημέρα για να βγούμε έξω, να επικοινωνήσουμε, να δούμε κόσμο που είχαμε καιρό και να κάνουμε νέες γνωριμίες. Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Αση Μπήλιου

Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε ευχάριστες επαφές και συναντήσεις ή να λάβετε ένα μήνυμα που θα σας χαροποιήσει. Ωστόσο, την Κυριακή 02/07/2023 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κλονίζει τις σχέσεις και φέρνει αποστασιοποίηση ή απρόοπτα γεγονότα, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία και λογική σκέψη εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Στις 03/07/2023 έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, ένα φεγγάρι το οποίο μας διχάζει ανάμεσα στις συναισθηματικές μας ανάγκες και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους άλλους.

Από τη μια πλευρά το ζώδιο του Καρκίνου μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια και η οικειότητα στις σχέσεις μας, ενώ από την άλλη το ζώδιο του Αιγόκερου μας καλεί να είμαστε αυτόνομοι και μην εξαρτόμαστε από ανθρώπους και καταστάσεις. Η συμμετοχή του Ερμή μας καλεί να εκφραστούμε με ειλικρίνεια και δεν αποκλείεται να φέρει κάποια σημαντικά νέα, αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις. Από τις 10/07/2023 ο Άρης θα εισέλθει στην Παρθένο όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ο πλανήτης της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας στο γήινο και πρακτικό αυτό ζώδιο μας κάνει πολύ πιο προσγειωμένους και ρεαλιστές, επομένως θα είναι δύσκολο να παρασυρθούμε από τις παρορμήσεις μας ή να οδηγηθούμε σε ακρότητες. Θα είμαστε πιο συγκρατημένοι στο ερωτικό κομμάτι, θα προτιμήσουμε να αφιερώσουμε την ενέργεια μας σε ένα πρόσωπο και θα πάψουμε να αναλωνόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στις 11/07/2023 αλλάζει και ο Ερμής ζώδιο και εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος του μηνός.

Αυτό σημαίνει ότι στο επικοινωνιακό κομμάτι θα είμαστε πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί. Ωστόσο, με τον Ερμή στον Λέοντα η κρίση μας είναι πιο υποκειμενική και όλα τα παίρνουμε πιο προσωπικά. Προσοχή λοιπόν στην επιμονή και στις υπερβολές που μπορεί να φέρουν συγκρούσεις. Στις 17/07/2023 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική και στην οικογενειακή μας ζωή.

Η αντίθεση με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εμμονές, σκοτεινά συναισθήματα ή παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας, όμως το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας λέει ότι το κλειδί είναι να δείξουμε ενσυναίσθηση και να φανερώσουμε τις ευαισθησίες μας στους άλλους. Στις 20/07/2023 η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπλοκάρει τη δράση μας και μπορεί να φέρει εμπόδια στα σχέδια μας, επομένως θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και μην πιέζουμε τις καταστάσεις. Από τις 23/07/2023 η Αφροδίτη γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει έως τις 04/09/2023.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπούμε σε μια φάση ενδοσκόπησης και αναθεώρησης σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τον έρωτα. Θα επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που σχετιζόμαστε με τους άλλους και θα αναρωτηθούμε εάν παίρνουμε ικανοποίηση στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Είναι επίσης πιθανό να επανέλθουν πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι που θα μας προβληματίσει αλλά ταυτόχρονα θα μας φέρει αντιμέτωπους με σημαντικές συνειδητοποιήσεις.

 

ΚΡΙΟΣ
Ο Ιούλιος στο ξεκίνημα του θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε το κλίμα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια και να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και στους οικείους σας. Είστε πιο κοντά στα συναισθήματα σας και θα δείξετε αυτά που κρύβετε μέσα σας μόνο σε όσους σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Στις 02/07 το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να κλονίσει αυτό το κλίμα και να σας φέρει αντιμέτωπους με εντάσεις και απρόβλεπτες συμπεριφορές.

Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία από το πουθενά ή να έχετε μια απρόσμενη συνάντηση που θα σας αναστατώσει. Στις 03/07 η Πανσέληνος του μήνα στον Αιγόκερω σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις και στη συναισθηματική σας ζωή, επομένως θα πρέπει να ρίξετε τις άμυνες σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στο άτομο που είναι δίπλα σας.

Από τις 11/07 και μέχρι το τέλος του μήνα ο Ερμής στον Λέοντα θα ενεργοποιήσει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα γίνετε πιο εκφραστικοί απέναντι στους άλλους και θα αναζητήσετε το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Η Νέα Σελήνη στις 17/07 σας βοηθάει να κάνετε μια επανεκκίνηση και να κρατήσετε δίπλα σας όσους το αξίζουν και έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από τις 23/07 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου θα επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά και δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο. Ίσως μέσα σε αυτό το διάστημα να επανέλθει κάποιος/α από το παρελθόν, όμως μη βιαστείτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν ανήκετε στους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου, τότε το ξεκίνημα του Ιουλίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς, αφού ο Δίας από το ζώδιο σας φέρνει ευχάριστες επαφές και συζητήσεις ή νέες γνωριμίες που θα σας ανανεώσουν. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία να βγείτε ραντεβού, να δείτε κόσμο και να εκφράσετε στους άλλους αυτά που σκέφτεστε. Ωστόσο, αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/07 δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και μπορεί να φέρει αποστασιοποίηση στις σχέσεις σας.

Θα υπάρξουν απρόοπτα που θα σας αναστατώσουν, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο η σεξουαλική διάθεση θα εκτοξευθεί και θα μπείτε ξανά στο ερωτικό παιχνίδι με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Μπορεί λοιπόν να έχετε μια καινούρια παθιασμένη γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μέσα στη σχέση σας.

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07 θα βελτιώσει την επικοινωνία μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει στο μυαλό σας αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι πολύ σημαντικό να μην κλείνεστε στον εαυτό σας και να βγάλετε από μέσα σας όσα σας βασανίζουν. Η Νέα Σελήνη στις 17/07 μπορεί να φέρει σημαντικά νέα, αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις. Άτομα που συναντάτε τώρα θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για εσάς και είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ θετική εξέλιξη.

Από τις 23/07 και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπείτε σε μια διαδικασία βαθιάς ενδοσκόπησης. Είναι πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να υπάρξουν ανακατατάξεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας ή να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Καλείστε να αναλογιστείτε εάν η σχέση στην οποία βρίσκεστε σας προσφέρει ασφάλεια και σας καλύπτει σε συναισθηματικό επίπεδο ή αν είναι απλώς μια σχέση εξάρτησης που σας κρατάει πίσω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούλιος σας υποδέχεται με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 03/07, ένα φεγγάρι το οποίο αναμοχλεύει τα ερωτικά ζητήματα και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που κρατούσατε καλά κρυμμένα. Θα μπείτε λοιπόν σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης όπου καλείστε να αναλογιστείτε σε ποιους ανθρώπους αξίζει να επενδύσετε και ποια μοτίβα συμπεριφοράς θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

Από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο μέχρι το τέλος Αυγούστου το κλίμα θα είναι εκρηκτικό μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον και δεν αποκλείεται να συγκρουστείτε με το σύντροφο ή με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε συσσωρευμένο θυμό και δεν ξέρετε πώς να εκτονωθείτε, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε σε εκείνους που θεωρείτε δεδομένους. Προσπαθήστε λοιπόν να βάλετε νερό στο κρασί σας και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά.

Από τις 11/07 και για τον υπόλοιπο μήνα ο Ερμής στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον εαυτό σας, αφού θα είστε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας, να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους ή να οργανώσετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Στις 20/07 η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπορεί να σας μπλοκάρει συναισθηματικά ή να συναντήσετε απόσταση και ψυχρότητα από ένα πρόσωπο. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και πώς καταστρέφουν τη σχέση τους

Από τις 23/07 με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται υπάρξουν παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες με τους γύρω σας. Για το επόμενο διάστημα λοιπόν θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να βγάλετε συμπεράσματα και κυρίως θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πώς το λέτε γιατί μπορεί να βγουν λάθος συμπεράσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ιούλιος σας καλωσορίζει με τον Ήλιο και τον Ερμή να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο και μάλιστα την πρώτη ημέρα του μήνα να σχηματίζουν πολύ ευνοϊκή όψη εξάγωνου με τον Δία. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας υποστηρίζουν και είναι πολύ πιθανό να κάνετε καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες και συνεργάτες ή μέσα από το διαδίκτυο. Στις 03/07 η Πανσέληνος του μήνα στον δικό σας άξονα έρχεται να φωτίσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Θα έρθετε αντιμέτωποι με αλήθειες και συνειδητοποιήσεις και μπορεί να έχετε μια σημαντική συνάντηση ή να κάνετε μια κουβέντα που θα σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα. Από τις 10/07 ο Άρης στην Παρθένο εγκαινιάζει μια επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κύκλο σας και θα βρείτε το θάρρος να εκφραστείτε ανοιχτά. Θα στείλετε ένα μήνυμα που μπορεί να σκεφτόσασταν καιρό, θα προτείνετε σε κάποιον/α να βγείτε και γενικώς θα πάρετε πρωτοβουλίες που προηγουμένως διστάζετε.

Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις ή λεκτικές αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας, επομένως προσπαθήστε να φιλτράρετε τις σκέψεις σας και να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας. Στις 17/07 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Είναι η στιγμή που καλείστε να βάλετε σε πρώτο πλάνο τις δικές σας επιθυμίες και να πάψετε να θυσιάζεστε για τους άλλους ή να συμβιβάζεστε με την ελπίδα ότι θα σας εκτιμήσουν περισσότερο. Από τις 23/07 με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα θα επαναξιολογήσετε την αξία σας και θα αναλογιστείτε εάν η σχέση σας μπορεί να σας προσφέρει την ασφάλεια και την ικανοποίηση που έχετε ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ
Ο Ιούλιος είναι ένα μήνας που θα σας ταρακουνήσει αρκετά στο ξεκίνημα του, αφού στις 02/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας και δεν αποκλείεται να έχετε έντονα ξεσπάσματα απέναντι σε ένα πρόσωπο που αισθάνεστε ότι σας καταπιέζει. Κάποιοι από εσάς λοιπόν μπορεί να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας, όμως θα πρέπει να θυμάστε πως αν δεν κρατήσετε τις ισορροπίες μπορεί να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

Από τις 11/07 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει έως το τέλος το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε όσα σκέφτεστε με περισσότερη ειλικρίνεια και κυρίως χωρίς να σας παρεξηγήσουν. Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη στιγμή για να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο, να κάνετε νέες γνωριμίες ή να πάτε μια εκδρομή που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.

Το σημαντικότερο όμως αστρολογικό νέο του μήνα για εσάς δεν είναι άλλο από τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινάει από τις 23/07 και ολοκληρώνεται αρχές Σεπτεμβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα επαναξιολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες αποφάσεις που πήρατε. Αν μια σχέση είχε μείνει στον πάγο μπορεί τώρα να επανέλθει, όμως μη βιαστείτε να δώσετε οριστικές απαντήσεις χωρίς να είστε σίγουροι για τα θέλω σας ή για τις προθέσεις του άλλου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με ευχάριστη διάθεση ξεκινάει ο Ιούλιος για εσάς, αφού την πρώτη ημέρα του μήνα ο Δίας θα σχηματίσει ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο και θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να έρθετε κοντά με φίλους και να αφήσετε στην άκρη τα άγχη και τις υποχρεώσεις. Στις 03/07 η Πανσέληνος στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου σας καλεί να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις στα ερωτικά σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα έχει πολύ καλές προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό.

Το σημαντικότερο νέο για εσάς όμως δεν είναι άλλο από την είσοδο του Άρη στο δικό σας ζώδιο από τις 10/07. Ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης στο δικό σας ζώδιο θα σας κάνει πιο δυναμικούς και θα βρείτε το θάρρος να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις στο ερωτικό κομμάτι. Ο Άρης σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και εκτοξεύει τη σεξουαλική διάθεση στα ύψη. Προσπαθήστε μόνο να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις που θα σας κοστίσουν. Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας βοηθάει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο.

Θα έρθουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο και μπορεί μια φιλία ή μια γνωριμία από το διαδίκτυο να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Προς το τέλος του μήνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εάν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, αφού ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες μέσα στις σχέσεις σας ή να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας ή κρατάει μια απόσταση απέναντι σας.

Μπορεί λοιπόν οι τελευταίες ημέρες του μήνα να είναι κάπως πιεστικές για εσάς, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε ένα βήμα πίσω και κυρίως να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο Ιούλιος ξεκινάει με το απρόβλεπτο τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/07, μια όψη η οποία μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει αναταράξεις στις φιλικές σας σχέσεις ή στις κοινωνικές σας επαφές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα αισθάνεστε ότι δεν σας καλύπτει σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί επίσης να έχετε απρόοπτες συναντήσεις ή να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που με κάποιο τρόπο θα σας ξαφνιάσουν.

Στις 03/07 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω έρχεται να κορυφώσει μια κατάσταση και δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ανάγκες σας και τα συναισθήματα σας, επομένως προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07 η κοινωνική σας ζωή ευνοείται κι εσείς γίνεστε πιο εξωστρεφείς.

Μέχρι το τέλος του μήνα λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με φίλους, θα γνωρίσετε άτομα από το διαδίκτυο και μπορεί να μπείτε σε καινούριες παρέες με ανθρώπους που έχουν πολλά κοινά με εσάς. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 23/07 σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχετικά με τους φίλους και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και μπορεί να απομακρύνετε από κοντά σας εκείνα τα άτομα που δεν συμμερίζονται τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα θετικά εξάγωνα του Δία στο ξεκίνημα του Ιουλίου θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να κάνετε πιο τολμηρές κινήσεις στα ερωτικά σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και είναι βέβαιο ότι βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Νέες γνωριμίες, επαφές και ταξίδια ευνοούνται, ειδικά αν ανήκετε στους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. Αν όμως ανήκετε σε εκείνους του τρίτου δεκαημέρου, τότε το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 02/07 έρχεται για να κλονίσει τις σχέσεις σας, αφού σας φέρνει αντιμέτωπους με απρόοπτα ή συμπεριφορές που θα σας αποστασιοποιήσουν από το ταίρι σας.

Τώρα θα φανεί ποιες σχέσεις έχουν γερές βάσεις και ποιες σχέσεις σας καταπιέζουν ή δεν έχουν περιθώριο εξέλιξης και δεν αξίζει να επιμένετε σε αυτές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 03/07 μπορεί να φέρει σημαντικές επαφές και συζητήσεις οι οποίες θα είναι πολύ αποκαλυπτικές και μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα. Από τις 10/07 με τον Άρη στην Παρθένο η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο και θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κύκλο σας και να βάλετε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας.

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια και οι επιθυμίες σου! Πώς θα τα πείσεις να στις ικανοποιήσουν;

Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο ή με κάποιον/α που επικοινωνείτε στο διαδίκτυο. Στις 17/07 η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι ευνοϊκή για εσάς και θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κάνετε μια καινούρια αρχή, αφήνοντας πίσω ό,τι έχει ολοκληρώσει πλέον τον κύκλο του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ιούλιος θα είναι ιδιαίτερα ερωτικός για εσάς στο ξεκίνημα του, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου και μάλιστα την πρώτη ημέρα του μήνα θα σχηματίσουν ευνοϊκές όψεις με τον Δία. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μη φοβηθείτε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας ή να ζήσετε κάτι πιο έντονο και παθιασμένο. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να μπείτε σε μια κρυφή σχέση ή να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/07 μέχρι το τέλος του μήνα είναι μια θέση που σας ταιριάζει ιδιαίτερα, αφού θα σας απαλλάξει από τις σκοτεινές σκέψεις και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο θετική και αισιόδοξη ματιά. Είναι το κατάλληλο διάστημα για να γίνετε λίγο πιο περιπετειώδεις, να έρθετε σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Θα νιώσετε με λίγα λόγια έντονη την ανάγκη να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια γνωριμία που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, με βασική προϋπόθεση όμως να αφήσετε πίσω τις τοξικές καταστάσεις και τις ανασφάλειες που δεν σας επιτρέπουν να πάτε παρακάτω. Αν είστε δεσμευμένοι, το φεγγάρι αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να συνδεθείτε μαζί του/ης σε συναισθηματικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Ήλιος και ο Ερμής εξακολουθούν να κινούνται για λίγο ακόμα στο ζώδιο του Καρκίνου και μάλιστα την πρώτη ημέρα του μήνα θα σχηματίσουν ευνοϊκές όψεις με τον Δία από τον Ταύρο. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα και τις δυσκολίες. Αν είστε αδέσμευτοι και ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια καινούρια ερωτική γνωριμία. Στις 03/07 η Πανσέληνος του μήνα στο δικό σας ζώδιο σας φέρνει νέα δεδομένα και συνειδητοποιήσεις και σας καλεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Καλείστε να ζυγίσετε προσεκτικά τις καταστάσεις και να δείτε τι μπορεί να πάει παρακάτω στη ζωή σας και τι όχι. Από τις 10/07 ο Άρης στο ζώδιο της Παρθένου σας χαρίζει δυναμισμό και σας βοηθάει να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Άρη μέχρι το τέλος Αυγούστου για να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας, να ταξιδέψετε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Την επόμενη ημέρα, ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή σε έναν πιο ψυχολογικό οίκο για εσάς.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις και δεν αποκλείεται να έρθουν στο φως σημαντικές αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις. Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μιλάει για ένα καινούριο ξεκίνημα σε επίπεδο σχέσεων και δεν αποκλείεται να φέρει καρμικές επαφές και γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς.

Το φεγγάρι αυτό σας καλεί να απαλλαγείτε από τοξικές σχέσεις και να πάψετε να έχετε προσδοκίες από ανθρώπους που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι παραπάνω. Από τις 23/07 η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να φέρει προβληματισμούς και διλήμματα σε ερωτικό επίπεδο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εμπλακείτε σε ίντριγκες ή σε παράνομες ιστορίες, ενώ αν είστε ήδη σε σχέση μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια θέματα εμπιστοσύνης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ιούλιος σας υποδέχεται με εκρηκτικό τρόπο, αφού στις 02/07 ο κυβερνήτης σας Ουρανός θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα. Μπορεί να νιώσετε ότι μια κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με αποτέλεσμα να έχετε έντονα ξεσπάσματα. Αν αισθάνεστε ότι καταπιέζεστε, θα διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα στη σχέση σας και δεν θα κάνετε άλλους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Προσπαθήστε όμως να μην λειτουργήσετε σπασμωδικά εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο ή να απομακρύνετε αγαπημένα άτομα από κοντά σας.

Από τις 10/07 ο Άρης στην Παρθένο εγκαινιάζει μια άκρως σεξουαλική περίοδο για εσάς που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη, οι επιθυμίες σας θα είναι πολύ έντονες και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να βιώσετε παθιασμένες ερωτικές καταστάσεις. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να υπάρξουν παιχνίδια εξουσίας ή να έρθουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής από τις 11/07 στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι το τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να κάνετε πιο εποικοδομητικούς διαλόγους χωρίς να φτάσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Με τον Ερμή απέναντι σας θα δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια ψύχραιμη και αντικειμενική ματιά και αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες. Από τις 23/07 η Αφροδίτη θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης.

Τώρα θα προβληματιστείτε λίγο παραπάνω σχετικά με ένα πρόσωπο και θα αναρωτηθείτε εάν λαμβάνετε την ικανοποίηση που επιθυμείτε. Είναι επίσης πιθανό να επιστρέψετε στο παρελθόν ή να επανέλθει ένα άτομο με το οποίο είχατε αφήσει μια κατάσταση μισοτελειωμένη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει σε πρώτη φάση να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε εσείς οι ίδιοι και μετά να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Με ερωτική διάθεση ξεκινάει ο Ιούλιος για εσάς, αφού την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα ο Δίας θα σχηματίσει πολύ ευνοϊκές όψεις με τον Ήλιο και τον Ερμή. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα λοιπόν προσφέρεται για να βγείτε έξω, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Τολμήστε να στείλετε το μήνυμα που σκέφτεστε ή να διεκδικήσετε με κάποιο τρόπο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να είστε σίγουροι/ες ότι θα σας βγει σε καλό.

Στις 03/07 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μιλάει για έντονη κοινωνική ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για εσάς και δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Από τις 10/07 ο Άρης εισέρχεται στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου οι σχέσεις σας θα είναι ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Αν είστε δεσμευμένοι λοιπόν, θα πρέπει να ρίξετε νερό στο κρασί σας και να προσπαθήσετε να μπείτε στη θέση του άλλου πριν πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

Αν είστε αδέσμευτοι, με τον Άρη απέναντι σας μπορεί να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες που εμπεριέχουν πάθος και σεξουαλική ένταση, επομένως απολαύστε το. Στις 17/07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, αφού σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή. Καλείστε να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας και να πάψετε να επενδύετε σε λάθος ανθρώπους ή να συμβιβάζεστε με καταστάσεις που δεν σας αξίζουν.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Αση Μπήλιου
Στις 20/07 η αντίθεση Άρη-Κρόνου, σύμφωνα με το asibiliou.gr μιλάει για αποστασιοποίηση ή εμπόδια μέσα σε μια σχέση. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να βάλετε τα όρια σας σε κάποιο πρόσωπο ή να έρθετε εσείς αντιμέτωποι με απόμακρη συμπεριφορά. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι καλό να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *