Η Γη της Ελιάς: Τι μέλλει γενέσθαι με τον αστυνόμο της καρδιάς μας;

 

Η Γη της Ελιάς: Τι μέλλει γενέσθαι με τον αστυνόμο της καρδιάς μας;

Η αποκάλυψη του ρόλου της Ευτυχίας στο φονικό του Ανέστη πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στη «Γη της Ελιάς» και τη ζωή του Κουράκου.Η Γη της Ελιάς: Τι μέλλει γενέσθαι με τον αστυνόμο της καρδιάς μας;

 

Ο γάμος του Γιώργη με την Ευτυχία θα ματαιωθεί όπως ήδη έχουμε γράψει αλλά από κει κι έπειτα τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν πολύ για τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο. Ο τελευταίος θα βοηθήσει την Ευτυχία να αποφύγει την σύλληψη αφήνοντας την να φύγει μακριά από τη Μάνη. Η κίνηση του αυτή βάζει σε μεγάλο κίνδυνο την δική του καριέρα στο αστυνομικό σώμα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς spoiler: Πυροβολούν την Μαργέτα – Χαροπαλεύει στην εντατική

 

Η Γη της Ελιάς: Τι μέλλει γενέσθαι με τον αστυνόμο της καρδιάς μας;

 

Ο Δαμιανός έχει προειδοποιήσει ήδη τον Κουράκο πως αν οι έρευνες δείξουν την Ευτυχία ως μοναδική υπεύθυνη για τη δολοφονία του Ανέστη τότε θα ακολουθήσει πιστά το γράμμα του νόμου, στη Γη της Ελιάς. «Δεν θα κάνω τα στραβά μάτια» του έχει ξεκαθαρίσει ο Δαμιανός αλλά ο Γιώργης θα αγνοήσει αυτή τη φορά το νόμο και θα ακούσει την καρδιά του. Κι αυτό γιατί δεν έπαψε ποτέ ν’ αγαπά την Ευτυχία.

Διαβάστε Επίσης  H Mάγισσα Spoiler: Ο πύργος γίνεται κολαστήριο

Στο δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς οι πληροφορίες λένε πως ο Κουράκος θα βρεθεί ενώπιον του νόμου. Θα ελεγχθεί για τυχόν ευθύνες του στην φυγή της Ευτυχίας και θα περάσει δύσκολες στιγμές στο αστυνομικό σώμα καθώς θα δούμε να κινδυνεύει να τρωθεί το κύρος του.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες ο Κουράκος δεν θα μπει τελικά σε μεγαλύτερες περιπέτειες «εισπράττοντας μια απλή επίπληξη από την υπηρεσία του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *