Η Γη της Ελιάς: «Θα σκοτώναμε ουσιαστικά ένα αναπτυγμένο μωρό…»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», καθώς η Μαρίνα μαθαίνει τα τελευταία γεγονότα και αναστατωμένη από τα νέα μιλάει στον Μάνο.Η Γη της Ελιάς: «Θα σκοτώναμε ουσιαστικά ένα αναπτυγμένο μωρό…»

«…δεν έπρεπε να στο πω… Αλλά σίγουρα πρέπει να κάνεις την εξέταση»
γη της ελιάς Μαρίνα Μάνος

Αφού η Όλγα ενημερώνει τον γυναικολόγο σχετικά με την Στέλλα και το σχέδιο της να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εξετάσεων της ξαδέρφης της και να παρουσιάσει πως είχε σύνδρομο Έντουαρντς, ο γιατρός της Μαρίνας και της Ρένας πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ο Κουράκος των ρωτά αν πιστεύει ότι η Στέλλα τα σχεδίασε όλα μόνη της ή όχι και πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που πήγε να κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης κάνει έναν επικίνδυνο φίλο στη φυλακή

Ο γυναικολόγος εξηγεί στον Γιώργη τι θα γινόταν και απαιτεί να τιμωρηθεί τόσο η Στέλλα όσο και ο συνεργός της. «…Κατ’ αρχάς θα προχωρούσαμε σε διακοπή της κύησης της Ρένας Σαγιάκου. Θα σκοτώναμε ουσιαστικά ένα υγιέστατο έμβρυο, τι έμβρυο δηλαδή, εδώ μιλάμε για ένα σχεδόν πλήρως αναπτυγμένο μωρό…», του λέει σοκαρισμένος.

 

Εντωμεταξύ η Ρένα τηλεφωνεί στην Μαρίνα και της ζητάει να βρεθούν και έτσι αργότερα πηγαίνει στο ανθοπωλείο και της εξηγεί τι έχει συμβεί. Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει το σχέδιο της Στέλλας.

«Μα, γιατί; Τι περίμενε ότι μπορεί να έχει το μωρό μου;», αναρωτιέται και η Ρένα τότε της λέει την αλήθεια: «Σύνδρομο Έντουαρντς…Συγνώμη… δεν έπρεπε να στο πω! Δεν θέλω να σε ταράξω χωρίς λόγο. Αλλά σίγουρα πρέπει να κάνεις την εξέταση Μαρίνα! Μην το αφήσεις!!». Η Μαρίνα μένει άναυδη και σοκαρισμένη αμέσως ψάχνει στο ίντερνετ περισσότερες πληροφορίες για το σύνδρομο Έντουαρντς.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 138, 139, 140

Όσα διαβάζει, την κάνουν να ανησυχεί ακόμα περισσότερο…

Έτσι στη συνέχεια της σειράς «η Γη της Ελιάς», η Μαρίνα λέει στον Μάνο πως μετά τον γάμο της Ευτυχίας και τα εγκαίνια του ιδρύματος θα κάνει την αμνιοπαρακέντηση. «Εντάξει αγάπη μου… ό,τι θες εσύ.

Μην κλαις…Όλα καλά θα πάνε…», της λέει εκείνος προσπαθώντας να την ηρεμήσει χωρίς να δείχνει κα τους δικούς του φόβους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *