Παγιδευμένοι: ο Αλέκος βάζει στόχο να κάνει την ζωή της Άννας εφιάλτη

Παγιδευμένοι: Σοκαριστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Παγιδευμένοι», καθώς ο Αλέκος βάζει στόχο να κάνει την ζωή της Άννας πραγματικό εφιάλτη… Διαβάστε όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι…

Παγιδευμένοι: Οι ώρες κυλούν βασανιστικά
Οι μέρες της Άννας μέσα στη φυλακή μετατρέπονται σε κόλαση. Με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για την δολοφονία του Άγγελου, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στην αθωότητα της νεαρής δικηγόρου. Μόνο ο Δημήτρης με τον Ανδρέα δίνουν μάχη για να την ελευθερώσουν.

Οι ώρες κυλούν βασανιστικά με την ίδια να αδυνατεί να θυμηθεί τι έγινε το μοιραίο βράδυ και μέρα με την μέρα η ψυχολογική της κατάσταση χειροτερεύει, κλεισμένη στο κελί. Όλοι την κατηγορούν για τον θάνατο του Άγγελου, γεγονός που καταρρακώνει την οικογένειά της.

Παγιδευμένοι: ο Αλέκος βάζει στόχο να κάνει την ζωή της Άννας εφιάλτη

Ο Αλέκος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο για τον χαμό του γιου του και βάζει στο στόχαστρο του την Άννα και διαμορφώνει την φυλακή έτσι, ώστε να θυμίζει κόλαση.

Ο αδίστακτος μεγαλοδικηγόρος φτάνει στα άκρα για να ισοπεδώσει την Άννα Ροδίτη, αλλά και όλη την οικογένειά της. Συγκεντρώνει στοιχεία και την απειλεί πως θα την καταστρέψει, στέλνοντας την για πάντα στη φυλακή.

Ο Δημήτρης τρέμει στη ιδέα πως δεν θα αποφυλακιστεί ποτέ η αγαπημένη του, γεγονός που τον οδηγεί σε μια δύσκολη απόφαση. Παραιτείται λοιπόν από εισαγγελέας για να μπορεί να κινείται ευκολότερα στον χώρο, χωρίς κανέναν περιορισμό και μαζί με τον Ανδρέα ξεκινούν έναν αγώνα για να φτάσουν στην αλήθεια…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *