Η Γη της Ελιάς: Θα μας καίγαν ζωντανούς

 

Η Γη της Ελιάς: Θα μας καίγαν ζωντανούς

Κι ενώ το βράδυ η Βασιλική με το μωρό και τη Χάιδω κοιμούνται, μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει στο σπίτι τους και οι τρεις κινδυνεύουν να καούν ζωντανές.Η Γη της Ελιάς: Θα μας καίγαν ζωντανούς

 

Η Χάιδω με παροιμιώδη ψυχραιμία καταφέρνει να σώσει τη νύφη και την εγγονή της και την τελευταία στιγμή βγαίνουν από το σπίτι.

 

Η Πυροσβεστική φτάνει εκεί, αλλά το σπίτι καταστρέφεται ολοσχερώς. Ωστόσο Βασιλική και Χάιδω συμφωνούν να μην αποκαλύψουν κάτι στον Φίλιππο:

Διαβάστε Επίσης  Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το δαιμόνιο σχέδιο της Πένης για να χωρίσει η Λίζα

«Θα τρελαθεί το κορώνι μου από την αγωνία του, καλύτερα να του το πούμε όταν έρθει», λέει η Χάιδω που μαζί με την οικογένειά της μένουν προς το παρόν στο σπίτι του Λυκούργου.

Ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν την πρώτη τους άδεια και πηγαίνουν στη Μάνη. Κι ενώ η χαρά τού ανταμώματος είναι μεγάλη, υπάρχει απέραντη θλίψη για την καταστροφή του σπιτιού.

Ο Φίλιππος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, αλλά το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό:

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Εισβάλλει πασίγνωστός πρωταγωνιστής από την Λάμψη στην σειρά

«Εμπρησμό; Έχουμε άριστες σχέσεις με όλους, δεν έχω να σκεφτώ κάποιον που να θέλει να μας κάνει κακό», απορεί ο Φίλιππος, αλλά η Χάιδω τρομοκρατημένη σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *